niemniej jednak bardziej widziałbym taki wątek jednak w tradycyjnym blogu - ale to moje zdanie

Z ciekawości zapytam czym fotografujesz bo mniemam, że lustra ze sobą na trening nie zabierasz?

Moderator: infernal
Tak, tak, trasę znam - będąc w ub. roku w del w Nowym Targu i stacjonując na Kowańcu, oczywiście musiałam sobie pobiec nieco wyżejLoveBeer pisze:trasa to moj klasyk, wbieg na turbacz zoltym szlakiem od pensjonatu jodla.
sam podbieg wlasciwy to 7.4km i 7.2% sredniego nachylenia - czas 45.50, a wiec szybko (moja zyciowka tu to 44, ale po twardym ja zbije)
naród raczej opisuje swój trening w dziale "blogi treningowe"LoveBeer pisze:kurcze, liczylem na to ze KTOS bedzie sie tu oprocz mnie udzielal, a tu zonk![]()
W którym miejscu masz bóle, bo u mnie ostatnio pojawiły się od zewnątrz poniżej kolana w kierunku kostki. W okolicach kości strzałkowej. I dziwne bo kilku podbiegach ostatnio ustąpił? Może mamy to samo:)LoveBeer pisze:kurcze, liczylem na to ze KTOS bedzie sie tu oprocz mnie udzielal, a tu zonk
jak biegam po plaskim to znowu zaczely mi sie odzywac miesnie kolo piszczeli - przynajmniej 4km bieglem na chyba nawet skurczu, no ale ten bol to z doswiadczenia wiem ze trzeba rozbiegac :