co do kręgosłupa - starość nie radość, Kanas; pewnie tzw. "korzonki" cię złapały; jeśli tak- powinnaś wziąć coś przeciwzapalnego żeby do sylwestra przeszło
Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
popieram Gryzzeldę
;
co do kręgosłupa - starość nie radość, Kanas; pewnie tzw. "korzonki" cię złapały; jeśli tak- powinnaś wziąć coś przeciwzapalnego żeby do sylwestra przeszło
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Powodzenia!!!
Wolf, bedziesz sie znowu bawil w reportera?
chetnie obejrze potem relacje
Wolf, bedziesz sie znowu bawil w reportera?
chetnie obejrze potem relacje
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Kanas, tobie gratuluje bardzo ladnego biegu, a Wolfowi zycze jak naszybszego powrotu do zdrowia! Jeszcze niejeden bieg sylwestrowy przed wami
A mnie znowu przyczepy sie odzywaja takze dolaczam do grona wkurwionych i zycze wam przede wszystkim bezkontuzyjnego nowego roku!
A mnie znowu przyczepy sie odzywaja takze dolaczam do grona wkurwionych i zycze wam przede wszystkim bezkontuzyjnego nowego roku!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Gratulacje dla Ciebie, zdrówka dla Wolfa! I najlepszego w Nowym Roku, żebyśmy w końcu pobiegły razem ten maraton 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- robbur
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:44
Gratuluję biegu 
Z Wolfem to coś poważnego?
W każdym razie życzę biegowego roku bez kontuzji i innych przykrych niespodzianek.
Z Wolfem to coś poważnego?
W każdym razie życzę biegowego roku bez kontuzji i innych przykrych niespodzianek.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Brawo Kanas, niezmiennie siłaczka z Ciebie! Oby w Nowym Roku starty były przyjemniejsze i zdrowie dopisywało całemu Wolf Team!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Nie doczytałam wcześniej świeżego posta. Przytulam Cię Kanasku, taka bezsilność wobec bólu jest okropna. A swoją drogą tak silne dolegliwości raczej nie są normą, z lekarzem mam nadzieję konsultowałaś?
- Anna NH
- Stary Wyga

Kanas nawet największy strongmen musi se czasem pobeczeć, jak mówi mój mąż - lajf is brutal. Przytulam.
Straszyć nie chcę ale jak przychodzi ciocia i boli coś innego niż brzuch to może być endometrioza. Znam z autopsji. Da się leczyć i przestaje boleć.
Straszyć nie chcę ale jak przychodzi ciocia i boli coś innego niż brzuch to może być endometrioza. Znam z autopsji. Da się leczyć i przestaje boleć.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Kanasku, weź jakąś tabletę, zarzuć termoforek (no chyba, że nie pomaga, to wtedy nie zarzucaj) i trzymaj się 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Kanas, a czy to jest zarazliwe?
No bo slowo daje, jak mnie dzisiaj zaczel plecy naparzac...
kiedys tak mialam od czasu do czasu, ale od baaardzo dawna byl spokoj. A tu dzis: niespodzianka!
Mi pomogl Buscopan, w aptece bez recepty, na szczescie mam zapas
Przytulam mocno i zycze zeby tobie tez przeszlo
No bo slowo daje, jak mnie dzisiaj zaczel plecy naparzac...
Mi pomogl Buscopan, w aptece bez recepty, na szczescie mam zapas
Przytulam mocno i zycze zeby tobie tez przeszlo
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

Dzięki za dobre rady i "postraszenie"
miałam robione badania, jestem zdrowa jak kuń, widocznie taka moja uroda, jednak na wszelki wypadek przy kolejnej wizycie zapytam o tą endometriozę moją lekarkę.
Gryzza, my to jakieś "lewe" jesteśmy z tymi kontuzjami i bólami
jak nie sraczka to padaczka.
Dzięki za wsparcie, już mi lżej, a mówią, że kobiety nie trzymają się razem
Gryzza, my to jakieś "lewe" jesteśmy z tymi kontuzjami i bólami
Dzięki za wsparcie, już mi lżej, a mówią, że kobiety nie trzymają się razem
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
Ależ popędziłaś na tym Sylwestrowym Biegu- gratki!
A na ból pleców nie pomaga Ci takie odchylanie się do tyłu? Jak do mnie ciocia przyjeżdża, to mnie krzyż tak napier****, jakby faktycznie ktoś pałą okładał i wtedy właśnie takie "odchyły" koją mój biedny krzyżyk.
A Wolfikowi zdrówka, żeby noga przestała boleć! Swoją drogą, wiadomo co za ustrojstwo sie przypałetało?
Buźka!
A na ból pleców nie pomaga Ci takie odchylanie się do tyłu? Jak do mnie ciocia przyjeżdża, to mnie krzyż tak napier****, jakby faktycznie ktoś pałą okładał i wtedy właśnie takie "odchyły" koją mój biedny krzyżyk.
A Wolfikowi zdrówka, żeby noga przestała boleć! Swoją drogą, wiadomo co za ustrojstwo sie przypałetało?
Buźka!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

Wolfikowi nie wiadomo, co-mamy pewne domowe diagnozy, ale nie wiemy na pewno. 9 stycznia idzie do orto to się okaże. Może po prostu trochę tylko się wytłukło i niebawem wróci na swoje miejsce, oby!
A plecy wyginałam, wyginałam-tzn ciężko nawet było wygiąć. Ale czuję tfu tfu że odpuszczają, więc jutro idę potruchtać.
A plecy wyginałam, wyginałam-tzn ciężko nawet było wygiąć. Ale czuję tfu tfu że odpuszczają, więc jutro idę potruchtać.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach

Gratuluję biegu sylwetrowego! Zakończyć i zacząć rok bieganiem-miodzio
Ale tylko wariat zrozumie wariata
PS. a czemu nie KanasTeam?
PS. a czemu nie KanasTeam?
Blogowanie
Komentowanie