Ścieżki Biegowe - Łódź
- dar69
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51,41
- Życiówka w maratonie: brak
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Aj dudar69 pisze:By the way, ktoś się wybiera do Pabianic na półmaraton?
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Cześć.
Mam do Was gorącą prośbę. Chodzi mi o podpowiedź, gdzie najlepiej i w miarę bezpiecznie (mały ruch samochodowy) w Łodzi (Bałuty) biegać długie wybiegania po asfalcie. Idealnie by było mieć też do tego światło z latarń z uwagi na szybko zapadający zmrok. Macie jakieś propozycje?
Mam do Was gorącą prośbę. Chodzi mi o podpowiedź, gdzie najlepiej i w miarę bezpiecznie (mały ruch samochodowy) w Łodzi (Bałuty) biegać długie wybiegania po asfalcie. Idealnie by było mieć też do tego światło z latarń z uwagi na szybko zapadający zmrok. Macie jakieś propozycje?
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
-
- Zaprawiony W Bojach
Iwan pisze:Cześć.
siema.. ja wybiegania po lodzi robilem normalnie po chodnikach;). do 17km zwykle w miare niezlych tempach(przyjamniej wiosna tego roku).. tylko trzeba myslec jak sie biegnie i planowac gdzie przebiec przez ulice itd.. bardzo rzadko musialem stawac na pasach;p. pozdro;)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55,06
Czy w Parku Poniatowskiego może w obecnej chwili pobiegać (tak po 18)? Czy park jest o zmroku oświetlony?
I jeszcze małe pytanko "poza konkursem": czy w okolicy parku jest jakaś pływalnia, sklep z butami biegowymi - koniecznie New Balance?
Będę w Łodzi przez tydzień i mam ochotę wieczorami się odstresować i zakupić nowe buty do biegania.
I jeszcze małe pytanko "poza konkursem": czy w okolicy parku jest jakaś pływalnia, sklep z butami biegowymi - koniecznie New Balance?
Będę w Łodzi przez tydzień i mam ochotę wieczorami się odstresować i zakupić nowe buty do biegania.
- Hael
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 02:57:54
czy jest oświetlony to nie powiem, bo biegam na drugim końcu Łodzi, ale odnośnie pływania, w pobliżu jest aquapark 'fala'.
- ja_arek
- Wyga
Park jest oświetlony. Obok jest Decathlon a nieco dalej w Galerii Łódzkiej Go-Sport. po drugiej stronie al Włókniarzy za torami kolejowymi a obok aquaparku i Atlas Areny zaczyna się wielki park na zdrowiu. Tam też można milo pobiegać. Część alejek jest oświetlona.
- ja_arek
- Wyga
Park jest oświetlony. Obok jest Decathlon a nieco dalej w Galerii Łódzkiej Go-Sport. po drugiej stronie al Włókniarzy za torami kolejowymi a obok aquaparku i Atlas Areny zaczyna się wielki park na zdrowiu. Tam też można milo pobiegać. Część alejek jest oświetlona.
- Hael
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:03
- Życiówka w maratonie: 02:57:54
właśnie, przecież 'Fala' jest na zdrowiu:-) Asfaltowa pętla tuż obok aquaparku (wchodząc na basen gdzieś 100 m w prawo, dwie długie, równoległe proste) jest na bank oświetlona, ma chyba ok 2 km
Ze sklepów jest jeszcze jeden stricte biegowy na Żeligowskiego (też niedaleko).
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 55,06
Dzisiaj zaliczyłem ok. 7 km trasę w tym te dwie długie proste w parku Marszałka Józefa Piłsudskiego. Przy okazji sprawdziłem nowo zakupione buty (Brooks). Spisały się świetnie, gorzej ze mną .Hael pisze:właśnie, przecież 'Fala' jest na zdrowiu:-) Asfaltowa pętla tuż obok aquaparku (wchodząc na basen gdzieś 100 m w prawo, dwie długie, równoległe proste) jest na bank oświetlona, ma chyba ok 2 km
Zazdroszczę łodzianom tego parku - u mnie takiego nie ma.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Miło.kokpit pisze: Zazdroszczę łodzianom tego parku - u mnie takiego nie ma.
Powinieneś zobaczyć jeszcze Łagiewniki - "jeden z największych kompleksów leśnych w granicach miasta w Europie". Przy nich park Marszałka Piłsudskiego to "pikuś". Tam, to dopiero są tereny do biegania...
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
- JayJay
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:33
na Widzewie raczej słabo z parkami... biega ktoś po okolicy? są jakieś przyjemne trasy ok. 6 - 12 km ?
- maratończyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35min
- Życiówka w maratonie: 2h45min
Grudziądz zaprasza na I Półmaraton Śladami Bronka Malinowskiego http://polmaraton.e-grudziadz.pl/
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 gs
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'