![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![:spoczko:](./images/smilies/spoczko.gif)
Moderator: infernal
A ja, jak mam w planie dłuższe wybieganie, to na endoMatthias pisze:Ja zazwyczaj planuję sobie trasy w google earth lub google maps...
dzięki wielkie! taa w palnik... odkąd biegam odstawiłam prawie całkowicie alkohol, po pierwsze- wcale mnie nie ciągnie, po drugie- obniża moją wydolnośćgrim80 pisze:Myślę, że Conco na taki dystans szykuje jakiś specjalny wpis.
Albo po biegu dała w palnik z radości
Gratulacje, Patrycja!!!
lizać to ja jutro będęrubin pisze:ło jeny, Patrycja, wreszcie; już myślałam, że liżesz jakieś wstrętne rany![]()
![]()
świetnie dałaś sobie radę, na prawdę podziwiam![]()
osobiście nigdy bez wody nie wychodzę; więc tym bardziej - słowa uznania dla Twojego hartu ducha
ale zakwasów na pośladkach to na pewno nie zazdrościszGryzzelda pisze:ja jeszcze nie gatulowalam pieknego biegu w super czasie
zazdrosc mnie troche zzera, ale dalej bede kibicowac!
to nie ja! :uuusmiech: Świetnie dałeś radę, ja też chcę tak fruwać :uuusmiech: Jak widzę jak zasuwasz to aż chcę już teraz iść powalczyć o moje lepsze tempoMatthias pisze:Ale mnie dzisiaj zmotywowałaś!!! 17 km pękło.
toa, spoko, wszystko z czasem!! Każdy z nas dąży do swoich indywidualnych celów, więc Tobie życzę abyś pokonywał swoje własne, skrojone na Ciebie cele i pokonywał własne słabości :uuusmiech: W tym cała frajda!toa pisze:21 km - coraz lepiej - jak ja Wam zazdroszczę takie odległości i w takim czasie. BRAWO.
bo na letni deszczyk trzeba sobie zasłużyćrubin pisze:szczęściara, letni deszczyk u niej padał ; u mnie to nawet wiosennego nie było
dzięki!! Ale co do Półmaratonu Przytok, będę zadowolona jeśli uda się w te planowane 2:20.kachita pisze:Również gratuluję ładnego treningu, na tych zawodach w kwietniu to coś czuję, że 2h pękną