Lubin
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przed wyjazdem na studia biegałem dużo na Osirze. Teraz po remoncie nie wiem czy jest otwarty dla zwykłych śmiertelników. Gdzie biegasz?
run to the hills
-
- Rozgrzewający Się
Fajne tereny. Mieszkałem na Przylesiu jak byłem mały. Przypominam sobie fajne tereny w lesie jak sie idzie na stawy i polane. Jak będę w Lubinie to sie odezwę, zrobimy jakąś trase.
run to the hills
-
- Rozgrzewający Się
Skromnie w lubińskim temacie bardzo, a w sieci jest mało informacji odnoszących się do biegania w naszym mieście. Może tutaj ktoś chętny się znajdzie, jest przecież gdzie biegać w Lubinie. Jeżeli ktoś reflektuje na śmiganie w godzinach popołudniowo-wieczornych na trasach strefa-obora, polne-lotnisko, lotnisko bądź innej niedaleko os. polne -> PW. Pozdrawiam!
- neuropathic
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:25
- Życiówka w maratonie: 03:59:14
- Kontakt:
Witam serdecznie ja po długiej przerwie powracam do tematu widzę, że i post jest stary jak świat. Ja biegam po Hutniczej później na cmentarz w Obrze i z powrotem Lub tez w kierunku lotniska
Tylko kilometry.
-
- Rozgrzewający Się
Cześć, biegam w tej samej okolicy z Lubina do Obory, Krzeczyna, na lotnisko albo po prostu po mieście (OSiR i górka koło PKS). Możnaby się zgadać i pobiegać razem, zawsze będzie raźniej.
- neuropathic
- Wyga
- Kontakt:
Ja po długim czasie powracam do biegania więc tak chyba z 10km do dla mnie max jak na tą chwilę. Jutro biegnę wieczorem jak chcesz to daj znać i ruszamy.
Tylko kilometry.
- neuropathic
- Wyga
- Kontakt:
O 19:30 Pod Lidlem będę w zielonej Bluzie z napisem z tyłu "brzoza biega"
Tylko kilometry.
- neuropathic
- Wyga
- Kontakt:
10 km Najdłuższa moja przebieżka od pół roku Ale już czas się zsiąść za siebie Tomek ja dzisiaj wieczorem na pewno lecę w trasę napisz mi co z tym osirem czy będziesz.
Tylko kilometry.