Moderator: infernal
Mógłbym Cie na testy wziąć, ale co, jeśli okażesz się słabsza w każdej kwestii? Mam ten problem z kobietami, że nie dają spokoju dopóki nie nauczą się być lepsze ode mnieMartyna_K pisze:Noskoro mężczyźni made in Poland wymiękają,to może i za granicą powinnam zacząć szukać....![]()
Zdrowa (na umyśle) kobieta nie ma czegoś takiego jak limit wiekowy, jeśli wybranek nie jest już najmłodszy to istnieje nadzieja, że ma inne ukryte walory (najlepiej w szwajcarskim banku).Gife pisze: Zoltar, nie pekaj, tez się nie mieszczę w jej limicie wiekowym
zoltar7 pisze: - Słyszałam, że twój mąż okazał się impotentem, bardzo mi przykro.
- No tak, wspominał coś przed ślubem, że posiada pewną nieruchomość... ale myślałam, że chodzi o dom.
Dokładnie albo ma dom albo nie ma i jest chłystekMartyna_K pisze: ja zawsze powtarzam-mężczyzna wieku nie ma-albo jest mężczyzna,albo chłystek![]()
Martyna_K pisze:Koniec tygodnia,także czas na podsumowanie. Jedno zdanie: 125 km w nogach ...
Jeśli chodzi o rozcięgno - mam do niego sentymentaly stosunek - dzięki temu zapaleniu zaczęła się moja przygoda z bieganiemMartyna_K pisze: Teraz tylko muszę się zabrać za systematyczną fizjoterapię, co by to poskromić to rozcięgno,którego jak się okazało, mam zapalenie od 3 (!) lat.