Acer - komentarze
Moderator: infernal
- toa
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z zawodami to ostrożny bądź. Lepiej się wykurować niż ryzykować.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
-
- Zaprawiony W Bojach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
taka pora roku, że ciężko coś planować; jeszcze nie jeden bieg przed Tobąacer pisze:Niestety 0-2
wczoraj pobiegałem chwile i rozwiałem swoje wątpliwości, jeszcze się łudziłem szanse były pól na pól ale po biegu i dziś rano wiedziałem, ze nic z tego nie będzie....
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Acer, żebyś się tylko nie przeziębił znowu ; człowiek z lasu nie może co chwilę chorować, więc uwazaj z tym bieganiem podczas deszczu, zwłaszcza, że dopiero wygrzebałeś sie z jednej infekcji
tyle wstępu , a teraz napiszę ci, że jak na świeżo wyleczonego - całkiem nieźle Ci poszło; tak trzymaj;
byle nie w deszczu
tyle wstępu , a teraz napiszę ci, że jak na świeżo wyleczonego - całkiem nieźle Ci poszło; tak trzymaj;
byle nie w deszczu
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
rubin a może acer miał taki letni deszczyk jak ja ostatnio? Wiesz, na taki, na który zasługują tylko wybrani
Życzę, żeby wirusy się odczepiły raz a porządnie, no i zgadzam się z rubin- poleciałeś ładnie
Życzę, żeby wirusy się odczepiły raz a porządnie, no i zgadzam się z rubin- poleciałeś ładnie
-
- Zaprawiony W Bojach
e'tam taki deszczyk mi nie straszny ... gdy pracowałem w terenie to nieraz człowiek był przemoczony ale o ile góra była mokra to mi to specjalnie nie przeszkadzało i tyle gdy miałem mokre skarpety wkurzało mnie to strasznie .... dlatego w teren gdy mokro zawsze w gumowcach.... ale biegać przecież w gumowcach nie będęrubin pisze:.....człowiek z lasu [/b] nie może co chwilę chorować, więc uwazaj z tym bieganiem podczas deszczu.....
zaraz spieszę poczytać o deszczyku dla wybranychconcordia pisze:rubin a może acer miał taki letni deszczyk jak ja ostatnio? Wiesz, na taki, na który zasługują tylko wybrani
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
Jasny gwint, ładne tempo na tych 16 km... Takie czasy to ja tylko na zawodach osiągam przy kilometrażach ponad 15 km Na zwykłym treningu nie ma na to szans :D Gratki
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Acer, ten nowy biegowy kolega bardzo dobrze na Ciebie działa; fajnie dzisiaj dałeś radęWapel pisze:Jasny gwint, ładne tempo na tych 16 km... Takie czasy to ja tylko na zawodach osiągam przy kilometrażach ponad 15 km Na zwykłym treningu nie ma na to szans :D Gratki
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, 11:06 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- toa
- Wyga
Hej
Przeczytałem Twoje podsumowanie roku - myślę, że pozytywów jest sporo i chyba to najważniejsze. A to, że biegasz 16km czy dyszkę poniżej godziny to naprawdę fajne wyniki - no przynajmniej dla mnie.
Przeczytałem Twoje podsumowanie roku - myślę, że pozytywów jest sporo i chyba to najważniejsze. A to, że biegasz 16km czy dyszkę poniżej godziny to naprawdę fajne wyniki - no przynajmniej dla mnie.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Słodziak z tego Twojego smyka :Dacer pisze: - "tata"
- co?
- "wstawaj"
- synku spij, jest 6 rano
- "tata"
- co?
- "wstawaj... płatki owsiane gotuj!"
wstałem
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
9,7km w 1,5h - jak Ci z tego wyszło tempo 5:45?