odmrożenie-artoskopia achillesa i inne

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
hungry rabbit
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 36:20
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, w lutym tego roku doznałem nie miłej przyjemności byćwystawionym na mróz -28C gdzie urazu doznał mój achilles, pomimo zapalenia dalej kontynuowałem bieganie co skutkowało tym że w październiku byłem zmuszony do artoskopii achillesa i usunięcia zrostów z pochewki ścięgnistej, lecz już przed operacją zaczął się inny problem bowiem przy zginaniu grzbietowym stopu odczuwam wyraźny ból(jakby skurcz) w okolicy miejsca na fotografii przy czym gdy zakładam but wydaję mi się jakbym miał coć pod tym miejscem oraz but był za ciasny (nieważne jakie obuwie), podczas biegu ból się nie nasila , czasem jest większy czasem mniejszy. Oraz dziwne odczucie jakby palenia od stawów skokowych aż do łydek . Ciężko jest mi określić jakie jest to uczucie , po zaistniałej sytuacji jest już ponad 9 miesięcy . Dolegliwości zacząłem odczuwać we wrześniu , chciałem spytać czy jest możliwym że uczucie palenia bądź bół stopy ujawniły się dopiero po 7 miesiącach i są związane z odmrożeniem ? 2 stycznia mam już 7 wizytę u chyba jednego z najlepszych traumatologów w polsce i nie wiem jak sformułować co tak mi naprawde dolega ;/ Proszę o jakieś rady . Bo marzę żeby wrócić na biegowe ścieżki mam zaledwie 17 lat a jak to mówią zdrowie ma się jedno .

Obrazek
PKO
rehabb.pl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może to być zapalenie rozcięgna podeszwowego.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ