TRASA ORLEN Warsaw Marathon
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Kwestia skali... takie podbiegi to żadne podbiegiKolaj pisze:Profil wygenerowany na stronie http://www.gpsvisualizer.com/
-
jackonet
- Wyga

- Życiówka na 10k: 38:55
- Życiówka w maratonie: 3:23:46
- Kontakt:
Hehe śmiać się chce
Jeszcze maraton nie wystartował, nikt nie dobiegł do mety, a już niektórzy piszą tutaj, że trasa nie jest szybka.
To chyba tylko w PL takie rzeczy :uuusmiech:
Dajmy szansę i na mecie zapytajmy zwycięzcę jaka była trasa
Profil wygląda fajnie. Oby tylko (zapewne w wielu przypadkach ciężkie już) nogi wytrzymały ostatnie kilometry z tej górki
Jeszcze maraton nie wystartował, nikt nie dobiegł do mety, a już niektórzy piszą tutaj, że trasa nie jest szybka.
To chyba tylko w PL takie rzeczy :uuusmiech:
Dajmy szansę i na mecie zapytajmy zwycięzcę jaka była trasa
Profil wygląda fajnie. Oby tylko (zapewne w wielu przypadkach ciężkie już) nogi wytrzymały ostatnie kilometry z tej górki
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
Tak mi się podoba, że coraz bardziej się skłaniam aby wystartować. I ten Mokotów, na którym trochę życia się spędziło. Piękna trasa. Dużo nużących prostych
, żadnego kręcenia pętelek, kostki po Natolinach. Znów będzie mnóstwo kibiców na Ursynowie (oj potrafią dokazywać:)), mnóstwo fajnych dziewczyn na trasie, zarówno biegających jak i kibicujących więc... Pal licho te podbiegi. Warszawa znowu zaprasza na biegowe święto!!!
-
uks2020
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
Bardzo ciekawym rozwiązaniem byłoby przeniesienia chociaż kawałka trasy na prawą część Warszawy. Może organizatorzy któregoś z maratonów zdecydują się na taką opcję. Na przykład Saska kępa, Grochów, Wawer na pewno urozmaiciłoby to trasę.
http://celmaraton.blogspot.com/
Bieganie to coś więcej niż sport, to styl życia!
Bieganie to coś więcej niż sport, to styl życia!
- prawie maratończyk
- Wyga

Moim zdaniem nie dłuższa niż 42 km 195 mLadyE pisze:jakas dluga ta trasa![]()
-
nofinishlane
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 00:43:43
- Życiówka w maratonie: 03:25:30
- Kontakt:
Leciał w nim raczej nie będę (chociaż może..tak dla przyjemności, tudzież w ramach treningu do MW
), ale trasa i profil mi się podoba. Podbiegi w biegach są zawsze zajedwabiste. Przynajmniej nie jest wtedy nudno .
A tych co narzekają, że trasa miała być na rekordy, mogę zapewnić, że jeżeli będą zapie*da*ać na treningach to rekordy pobiją... Teoria w 100% sprawdzona
A tych co narzekają, że trasa miała być na rekordy, mogę zapewnić, że jeżeli będą zapie*da*ać na treningach to rekordy pobiją... Teoria w 100% sprawdzona
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach

no, nie mów. tylko czy H. Szost o tym wie?nofinishlane pisze:mogę zapewnić, że jeżeli będą zapie*da*ać na treningach to rekordy pobiją... Teoria w 100% sprawdzona
Go Hard Or Go Home
- prawie maratończyk
- Wyga

Jeszcze w zeszłym roku o tej porze powiedziałbym, że to niemożliwe ( i wcale nie miałem na myśli, że rano)
lo matko jak mozna tyle biec?![]()
![]()
chyba mi sie podobuje
-
nofinishlane
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 00:43:43
- Życiówka w maratonie: 03:25:30
- Kontakt:
Nie wiem. Nie miałem przyjemności rozmowy...WojtekM pisze:no, nie mów. tylko czy H. Szost o tym wie?nofinishlane pisze:mogę zapewnić, że jeżeli będą zapie*da*ać na treningach to rekordy pobiją... Teoria w 100% sprawdzona