WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!

Naleśniki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

MAC - super :) Co prawda mnie właśnie rozłożyło przeziębienie i to koszmarnie - zbyt długie roztrenowanie i brak biegania jakoś mi nie posłużyło :ojnie: , ale mam nadzieję, że będę w stanie pójść - nasza grupa to "Wesołe Naleśniki", 40km - piesza.
Do zobaczenia na trasie :)

Pozdrawiam
Iza
PKO
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ponownie zapraszam na zajęcia BBL we Wrocławiu na Stadionie Olimpijskim już w sobotę 9.30, wejście od strony kortów. Test Coopera we Wrocławiu był 13.10.2012 razem z ogólnopolskim testem, ale już niedługo bo na Wiosnę następny. Pozdrawiam Tomek.
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kochani przepraszam ale jednak zajęcia się nie odbędą, obowiązki zawodowe zmuszają nas do wyjazdu na konferencję trenerów poza Wrocławiem. To naprawdę nasza ostatnia nieobecność przepraszamy. Pozdrawiamy Jacek i Tomek
Awatar użytkownika
Bogdan B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51:24

Nieprzeczytany post

Witam
Mam pytanie. Czy ktoś może mi powiedzieć co stało się z moją bluzą którą zostawiłem 17 go listopada na ostatnim treningu bbl ? Bluza jest czarna z zielonymi wstawkami u góry i szara na dole.
jestem w niej tu: [img]src=http://www.sendspace.pl/file/pic/a996a2765c1a9428a2bcecc/3[/img]
Tak się śpieszyłem na trening "Z biegiem natury", którego z resztą wtedy nie było, że zapomniałem o niej. Będę wdzięczny za informacje na jej temat.
Dziekuję Tomek za informację o teście Coopera.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bogdan B pisze:Tak się śpieszyłem na trening "Z biegiem natury", którego z resztą wtedy nie było,
Jak się okazało, treningi Z Biegiem Natury są w każdą niedzielę, a nie w sobotę... Chociaż oczywiście dzisiaj parę osób się pojawiło w lesie Osobowickim, z okazji odwołania dzisiejszego BBLa.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Bogdan B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Szkoda, że nikt nie zaproponował spotkania w lasku osobowickim na forum, pewnie frekfencja byłaby większa. Przeszło mi przez myśl aby się tam wybrać, jednak nie chciałem biegać sam.
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam mam Twoją bluzę oddam na najbliższym spotkaniu.Pozdrawiam Tomek
Awatar użytkownika
Bogdan B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję, że ją wziąłeś. Jestem do niej przyzwyczajony. Do zobaczenia w sobotę.
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zapraszam na zajęcia BBL we Wrocławiu na Stadionie Olimpijskim już w sobotę 9.30, wejście od strony kortów.Czekam na Was Tomek.
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zima w pełnej krasie, ale to nam nie przeszkadza bo BiegamyBoLubimy zapraszam na zajęcia w sobotę o 9.30 Stadion Olimpijski. Czekam na Was jak zwykle, pozdrawiam Tomek.
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Do soboty tuż tuż, więc zapraszam w ten mrozny czas na zajęcia BBL. U nas gorąca i przyjemna atmosfera, czekam w sobotę Stadion Olimpijski 9.30 jak zwykle. Pozdrawiam Tomek
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kochani zbliża się sobota i oficjalnie ostatnie zajęcia BBL w tym roku. Zapraszamy na zajęcia o godz. 9.30 jak zwykle na Stadionie Olimpijskim, podsumujemy nasz drugi rok współpracy podzielimy się kawałkiem dobrego ciasta i złożymy sobie życzenia. No i oczywiście nie obejdzie się bez wspólnego biegania. Czekamy na Was pozdrawiamy Jacek i Tomek!!!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Będę z Wami duchem! Wszystkiego najlepszego i biegowego dla wszystkich wrocławskich (i nie tylko) BBLowiczów!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
szombi1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuje Kasiu, dla Ciebie najlepsze życzenia szybkiego powrotu do formy biegowej i pomyślności w Nowym Roku.
Awatar użytkownika
Bogdan B
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam
To znaczy, że w sobotę 29-go nie ma spotkania ?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ