MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hej,
starty już przekazane do Justyny. Gratuluję wszystkim. do zobaczenia już wkrótce :D
starty już przekazane do Justyny. Gratuluję wszystkim. do zobaczenia już wkrótce :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehe,
widzę że cała dyskusja przeniosła się na facebook'a. Nieźle, pamiętajcie jednak czasami o naszym forum :-D
PRZYPOMINAM
22.12.2012 ROKU O GODZ. 9.30 NASTĄPI OFICJALNE ZAKOŃCZENIE AKCJI "BIEGAM BO LUBIĘ" NA STADIONIE W MIKOŁOWIE. SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH
Oczywiście oficjalne zakończenie nie przerwie naszych spotkań. Dalej będziemy razem trenować w te same dni. :D więcej onfo bezpośrednio u mnie :D
Piotr Wajda
widzę że cała dyskusja przeniosła się na facebook'a. Nieźle, pamiętajcie jednak czasami o naszym forum :-D
PRZYPOMINAM
22.12.2012 ROKU O GODZ. 9.30 NASTĄPI OFICJALNE ZAKOŃCZENIE AKCJI "BIEGAM BO LUBIĘ" NA STADIONIE W MIKOŁOWIE. SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH
Oczywiście oficjalne zakończenie nie przerwie naszych spotkań. Dalej będziemy razem trenować w te same dni. :D więcej onfo bezpośrednio u mnie :D
Piotr Wajda
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Ja też tu zaglądam... jak tylko mam "pracowniczego" lenia
Ale Łukasz... nie zdradź mnie
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Coś czuję twój szef sam tu może zacząć za niedługo zaglądać hahahaAsiula pisze:Ja też tu zaglądam... jak tylko mam "pracowniczego" lenia
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Myslisz?!
Kurcze... właściwie to sama go namawiałam na BBL
Tzn, że muszę zniknąć?!
Kurcze... właściwie to sama go namawiałam na BBL
Tzn, że muszę zniknąć?!
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Jak już tu będzie się udzielał to mam nadzieję że wręcz będzie Cię namawiał żebyś od czasu do czasu tu zaglądała
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
No to bawcie się w sobotę dobrze bo mnie niestety nie będzie Przekaż Asi co to za tajemnicze spotkania się szykują aż zżera mnie ciekawość...wandzik20 pisze:Hehe,
PRZYPOMINAM
Piotr Wajda
P.S. Asia poszła biegać... a ja cały tydzień mam mega lenia i znowu nic nie robię... help!
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Ha! A wcześniej ubrała choinkę z dziećmi, wyprała, wysprzatała, umyła, itd... i poszła biegać z bolącym gardłem (znaczy uciekać przed menelami, bo pora nieciekawa w tym mieście dla biegającej dziewczynki ), a Ty... Wstydź się i niech Ci jest głupioWapel pisze:
P.S. Asia poszła biegać... a ja cały tydzień mam mega lenia i znowu nic nie robię... help!
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze że jest to forum bo by się nie wyjaśniło kto co w domu robi heheheh
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ładnie, ja wiele bym dał żeby móc iść pobiegać. Niestety nie wracam do zdrowia tak szybko jak myślałem. Jutro pierwszy test - krótka, spokojna przebieżka z Tomkiem ornontowickimi alejkami. Do zobaczenia w sobotę :D
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Piotrek a może z Tomkiem na łyżwy się wybierzeciewandzik20 pisze:No ładnie, ja wiele bym dał żeby móc iść pobiegać. Niestety nie wracam do zdrowia tak szybko jak myślałem. Jutro pierwszy test - krótka, spokojna przebieżka z Tomkiem ornontowickimi alejkami. Do zobaczenia w sobotę :D
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 46:11
Łukasz, wolę jednak jutro pobiegać, zwłaszcza, że dawno tego nie robiłem. Na łyżwy może się jeszcze skuszę, jeśli koniecznie chcecie się pośmiać. Paweł: szkoda, że mieszkasz tak daleko. Gdybyś był pod ręką to bysmy Cię z Piotrkiem zmobilizowali.
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz: jakiś podział musi być skoro mąż pracuje od 8 do 20Lukas75 pisze:Dobrze że jest to forum bo by się nie wyjaśniło kto co w domu robi heheheh
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
mobilizować możecie ale ja dzisiaj to chyba do 21 w pracy będę więc i tak nie miałbym czasu na bieganie, tym bardziej, że dla odmiany jutro w pracy od 8 :]Tomek Wawrzeń pisze:Łukasz, wolę jednak jutro pobiegać, zwłaszcza, że dawno tego nie robiłem. Na łyżwy może się jeszcze skuszę, jeśli koniecznie chcecie się pośmiać. Paweł: szkoda, że mieszkasz tak daleko. Gdybyś był pod ręką to bysmy Cię z Piotrkiem zmobilizowali.