Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Widzę, że będzie obóz pełen atrakcji, łącznie z inicjacją vege. To zamiennik za odwołane atrakcje w Wiśle?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
A śniadania i kolacje też planujesz vege? Bo chyba też będzie szwedzki stół, prawda?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ania, albo ryba, albo vege.Aniad1312 pisze:A nie wiem. W końcu ortodoksem nie jestemObiad wzięłam vege, bo mam nadzieję na rybę, którą jem rzadko, niestety...

- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Aniu, ależ Ty objętości trzaskasz. 50km w trzy treningi, ponad 200km w miesiącu. Daleko mi jeszcze do Ciebie 
Kalorie ze słodkiego rzecz baaardzo przyjemna, mnie wczoraj teściowa bez okazji zaatakowała karpatką. Ale trochę ćwiczeń na wieczór, a dziś dyszka i jest ok

Kalorie ze słodkiego rzecz baaardzo przyjemna, mnie wczoraj teściowa bez okazji zaatakowała karpatką. Ale trochę ćwiczeń na wieczór, a dziś dyszka i jest ok

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Chcesz powiedzieć, że w twoje urodziny organizuje się rocznicowe marsze?Aniad1312 pisze:[Pewnie za całokształtzoltar7 pisze:Ania dobra nie ściemniaj skoro pokazałaś tort, to teraz powiedz z jakiej okazji ten tort ?
Tylko nie ściemniaj, że to (kolejne) 18 urodziny![]()

A to wszystkiego najlepszego

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie nie wiem, czy to jest powód do dumy te 5 dych w trzy dni. Ale już tak mam, że czasem nie mogę się nabiegać i takie dystanse wychodzą. Same z siebiegrim80 pisze:Aniu, ależ Ty objętości trzaskasz. 50km w trzy treningi, ponad 200km w miesiącu. Daleko mi jeszcze do Ciebie

Ja miałam wczoraj i dzisiaj też! atak sernika i tortu urodzinowego, którego jeszcze kawałek się na mnie będzie czaił jutro - już mi zapowiedział, skubaniec jeden. A na dodatek migdały w cynamonie się rzuciły z okrzykiem: "Utuczyć ją, utuczyć ją!" Nikogo nie było, kto by mnie obronił, to poległam na placu boju...ech...

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
hahah i niby to ja szybko biegam ?:)
a z soczewkami znam ból.
ładne treningi robisz.
a z soczewkami znam ból.
ładne treningi robisz.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
hitu na sobotę to nie przebijeAniad1312 pisze:Te ryby przypomniały mi o tym, jak dziecięciem byłam, brat jeszcze mniejszym i łowił nieświadome-niczego-karpie pływające w wannie na haczyk utworzony z uchwytu wieszaka umocowany na kiju bambusowymPomysły to miał...

- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Brawo.. czy u Ciebie tez tak pieknie dzis ? W bydgoszczy -10 i slonce. Taka pogoda a ja tylko 10km. Ale zawsze ...
A co do spozniania, to ja mam tak samo. Moja przyjaciolka stwierdzila ze jestem po prostu 'time-optimist' . Na początku kupa czasu, wszystko zdążę.. a potem jak zwykle pcham cialem kierownice zeby auto szybciej stalo w korkach
A co do spozniania, to ja mam tak samo. Moja przyjaciolka stwierdzila ze jestem po prostu 'time-optimist' . Na początku kupa czasu, wszystko zdążę.. a potem jak zwykle pcham cialem kierownice zeby auto szybciej stalo w korkach

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Ania-biegniesz może sylwestrowy na malcie ?:)
-
- Zaprawiony W Bojach
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
nie wiem o jakiej sztafecie mówisz, ale do pozna ze świebodzina mam godzinę drogi, zawsze mogę zaprzybyć 
to miłego pobytu na obozie, ale o to pewnie nietrudno
edyt piesze, że przecież masz linka do sztafety w podpisie

to miłego pobytu na obozie, ale o to pewnie nietrudno

edyt piesze, że przecież masz linka do sztafety w podpisie

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Anka, kto Ci te teksty takie puszcza, normalnie paść można 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]