Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Kanas, nie ma czegoś takiego jak za wolne bieganie, ryli. Zwłaszcza zimą. I w ogóle mówi się, że bieg easy powinien być ok. minutę na kilometr wolniejszy od tempa maratońskiego. Wyluzuj troszeczkę, a zobaczysz, że będzie Ci się biegać lepiej i z mniejszym wk***rwem ;)
:taktak:
Kachita, a jak tam Twoje kostki?
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:Kachita, a jak tam Twoje kostki?
Mają już prawie taki sam obwód (chociaż ta skręcona już wcześniej była nieco szersza - po tym, jak ją złamałam 12 lat temu), ale lewa nadal kolorowa ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jest jeszcze coś takiego jak temperatura odczuwalna, czyli wskazania aplikacji mogą być jak najbardziej prawidłowe :hejhej: Twój trening niebawem może nabrać nowej jakości, bo ........... [wiesz co :hejhej: ] To dwa!
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To dobra kobieta była, tylko zły dzień miała :hejhej: (bieg bardzo dobry, nie marudź :ble: )
kachita pisze:Kanas, nie ma czegoś takiego jak za wolne bieganie, ryli. Zwłaszcza zimą.
Gryzzelda pisze:Kanas, ty przestan wreszcie marudzic tylko rob swoje :sss: trening jak sie patrzy, ciezkie warunki pogodowe i tyle, nawet plug sniezny szybciej by sie nie poruszal.
Polać dziewczynom, gdyż dobrze prawią :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Za to owacji w trakcie było dziś: 48!!! Krowa dziękuje za wsparcie :taktak:
I mówisz, że to wszystko słyszą ludzie naokoło jak biegniesz? :hahaha: *

A zawsze jak Ci się smutno robi, że wolno biegasz to możesz popaczać na moje treningi i się terapeutycznie ponapawać cudzą niedolą. :bum: A tak serio to daj spokój, Kanas - ilu ludzi mijasz po drodze jak biegniesz? Biegnących? Rekreacyjnie spacerujących? A? No właśnie. Większość ludzi grzeje dupy na kanapach pod cieplutkimi kocykami w czasie gdy Ty wytrwale szurasz. :taktak:

*Ja też kcem tak Krówkę wspomóc - jak to zrobić?
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No slysza, tak jak wszystkie komendy o dystansie co kilometr i tempie :) zeby podopingowac krowie musisz byc moim znajomkiem na fejsie albo w aplikacji runtastic-funtastic ;)
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A widziałaś kiedyś krowę biegnącą bez zatrzymania 41 minut? Szacun się należy. :oczko:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Idź do parku i biegaj tam gdzie nikt nie biegał. Uważaj tylko na raciczki (paczaj Kachita)
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

Ja bym uważała :oczko: roztopy idą i można utknąć :uuusmiech: :hejhej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zacznę może tak:
otóż, jeżeli jeszcze raz zobaczę, że wspominasz o jakiejś krowie - to przestanę czytać bloga :sss: :sss: , a przynajmniej nie przyznam się do tego :hejhej:

chciało Ci się robić przebieżki? w ogóle wyjść na taką breję? jutro będziesz miała więcej asfaltu, bo wydaje się, że przez noc breja spłynie razem z deszczem :oczko: :oczko:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze: w ogóle wyjść na taką breję? jutro będziesz miała więcej asfaltu, bo wydaje się, że przez noc breja spłynie razem z deszczem :oczko: :oczko:
i wlasnie wychodzac z tego zalozenia dzis pozostalam w domu i z niecierpliwoscia czekam jutra :hej:

w ogole bardzo fajnie sie ogladalo twoj bieg na runtasticu, przylapalam cie jak dopiero co wyszlas z domu :hejhej:
i rzeczywiscie streaming live dziala extra, bo widzialam jak przyspieszylas na tych przebiezkach i sobie pomyslalam "o, a co to sie stalo" :hahaha:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, tak to jak to kliknelam :hejhej: jako ze sie dopiero zarejestrowalam na runtasticu dostalam 2 tygodnie czlonkostwa gold i mam dwa dodatkowe okrzyki :spoczko: ciesze sie ze umililam ci trening
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj też szłam po lodzie, lepsze to, niż owa gleba. I tempo momentami miałam 6-6:15 przez paskudne roztopy. I też nogi polewałam :)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, takie tempo to już nie żadna ściema, dobrze jest. :taktak:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uroki biegania w zimie, raz tak, raz siak, ale zawsze ciekawie :hej: Dyszka w przyjemnym tempie, mam nadzieję, że dzisiaj samopoczucie masz dobre :usmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek