Jestem zdziwiona moim osiagnieciem :)
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dzis niespodziewanie mialam godzinna przerwe w pracy wiec postanowilam wykorzystac ja konstruktywnie i pobiegac. Mialam biec normalnym trybem treningu 10 tyg na poziomie 9 min biegu i 2 marszu. Ale ze zaczelo padac i ze musialam do domu dotrzec dokladnie po 30 min pomyslalam ze nie pobiegne wg planu a po prostu ile dam rade bez zatrzymywania + marsz jak juz sie zmecze byleby wyrobic sie w czasie. No to jak zaczelam biec tak bieglam i bieglam .... i przebieglam 26 min !!!!!! co ciagle wydawalo mi sie nierealne, przebieglabym i 30 ale dalam sobie te 4 min na ochloniecie przed wejsciem do domu .... dla mnie szok.... zwlaszcza ze wczoraj tez biegalam. Ale pomimo mojej radosci dokoncze plan 10 tyg zeby nie upoic sie takim zrywem i nie zrobic sobie krzywdy. Moge uczciwie na swoim przykladzie powiedziec ze plan 10 tyg naprawde buduje wytrzymalosc i to prawie niezauwazalnie czlowiek sie cieszy kazda minuta a jak sie okazuje juz moze przebiec wiecej. Jestem tak z siebie dumna ze te moje 162cm wzrostu zamienily sie na 262 :D
gg 46090
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Faajnie!
Myslę, ze spokojnie możesz elastycznie potraktować juz plan 10 tygodni i po prostu robic przerwy na marsz nie częściej niz wynika to z planu ale jesli biegnie sie dobrze to wydłuzyc odcinek biegany. Byleś tylko nie zaczęła się ścigać. Tempo mniej więcej to samo i biegnij.
Myslę, ze spokojnie możesz elastycznie potraktować juz plan 10 tygodni i po prostu robic przerwy na marsz nie częściej niz wynika to z planu ale jesli biegnie sie dobrze to wydłuzyc odcinek biegany. Byleś tylko nie zaczęła się ścigać. Tempo mniej więcej to samo i biegnij.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
Gratulacje! To kiedy maraton? ;)
S.
S.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
stachnie: polmaraton w kwietniu maraton we wrzesniu
gg 46090
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Super !! Trzymam kciuki Byle tak dalej.
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
- Ultimus
- Wyga
Juz raz wypowiadałem się na temat planu 10 tygodniowego ale teraz nie wytrzymałem i musze coś dodać - plan 10 tygodniowy nie buduje twojej wytrzymałości!!!, te poł godziny to wyłącznie >>> twoja <<< zasługa - powodzenia
--------------------------------------
To boldly go where no one has gone before.
To boldly go where no one has gone before.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
oj Ultimus to przeciez logiczne ze gdybym go sobie powiesila na scianie i dzien w dzien gapila sie na niego przez 30 min nic by to nie dalo ) A moja zasluga w tym taka ze sie po prostu do niego stosuje ... jest dobrze (jak dla mnie) skonstuowany, nie zniecheca a wytrzymalosc wzrasta, ja lubie plany bo pokonywanie kolejnych schodkow dopinguje mnie do dalszej pracy nad soba. Poza tym plan trzyma w ryzach moje lenistwo
gg 46090
- raner
- Zaprawiony W Bojach
no ładnie widze ze za rok juz w planach maraton
gratuluje
a wiesz ze są tez organizowane biegi na 100km
a także bieg 24 godzinny ?
gratuluje
a wiesz ze są tez organizowane biegi na 100km
a także bieg 24 godzinny ?
oceniaj swój sukces na podstawie tego z czego musiałeś zrezygnować żeby go osiągnąć[/b] gg310854
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
wiem wiem ...nie kus narazie maraton to szczyt moich marzen, ale marzenia maja to do siebie ze jak sie juz je zrealizuje czlowiek nabiera apetytu na wiecej
gg 46090
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Rudzik: BEEEEZNADZIEJNIE !!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
żartowałem.
Ale już nie mogłem patrzeć na te same pochwały: Brawo Rudzik, Super ...itd.
Daruj już sobie ten 10-tyg program i normalnie biegaj. Widać potrafisz.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
żartowałem.
Ale już nie mogłem patrzeć na te same pochwały: Brawo Rudzik, Super ...itd.
Daruj już sobie ten 10-tyg program i normalnie biegaj. Widać potrafisz.