Ścieżki Biegowe - Lublin

Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No to super! Mamy pierwszego chętnego :-)
Nie ma obaw, tempo będzie dostosowane do wszystkich członków grupy. Tylko pod koniec trasy planowane są szybsze przebieżki.
Do jutra więc :usmiech:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Wczoraj w pięknych zimowych warunkach na Ścieżkach Biegowych stawiło się ok 20 osób. Ze względu na warunki śniegowe często biegaliśmy "gęsiego". Biegnąc na czele fajnie wyglądała nasza grupa (zwłaszcza na rozgrzewce) kiedy biegliśmy jeden za drugim na długości ok 50 metrów.
Na sobotnich zajęciach (nic nie mówiąc nikomu) chciałem trochę podkręcić tempo (żeby trochę zmęczyć). Faktycznie tempo było nieco szybsze niż zazwyczaj bo nasza grupa "trochę" się rozciągnęła. Mam nadzieję, że nikt nie miał mi tego za złe. Sam wiem z własnego doświadczenia, że co jakiś czas trzeba pobiegać trochę szybciej (i się zmęczyć) aby następne treningi były łatwiejsze (jest takie fajne słowo superkompensacja). Tak więc jeśli ktoś nie wytrzymał sobotniego biegu niech się nie martwi. Forma na pewno rośnie...
Mam nadzieję, że mimo szybszego tempa na kolejnych zajęciach stawią się wszyscy chętni do wspólnego biegania.
Pozdrawiam Piotr Kitliński
PS Na pocieszenie wszystkim ja w tym tygodniu tez się zmęczyłem.
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ZAPROSZENIE !!!

Obrazek
jur-bno
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ze względu na ilość kontuzji, jakie zaliczyłem w 2012 roku, mogę wystąpić na wykładzie jako żywy eksponat...

Jurek :echech:
jur-bno
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

OPŁATKOWE SPOTKANIE BIEGACZY...18 GRUDNIA...GODZ.18.30... Restauracja PORTOFINO /za lokalem Pod Kasztanami/.

Zgłoszenia i opłaty /20 zł/ przyjmuje Olo Kurczewskl do 15.12.br... adres ...aleksander.kurczewski@gmail.com
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ponownie umawiamy się z Olą jutro (13.XII) na bieg po lesie.
Kto chce dołączyć - serdecznie zapraszamy :-)

Godz. 7:00
Pętla autobusowa na os.Widok pod Lasem Stary Gaj
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No i bieg po lesie zaliczony :-) Na starcie stawiła się też dzielnie Karolina - mam nadzieję, że nasze kobiece grono będzie dalej rosnąć w siłę ;-)
Wszystkie trzy + Nero wybiegane, zadowolone i chętne na więcej takich inicjatyw. Bieg po lesie na prawdę jest super!
Zachęcamy więcej dziewczyn!!!
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

20 stycznia 2013r w Warszawie są dwa biegi, jeden po drugim - Bieg o Puchar Bielan oraz Bieg Chomiczówki. Polecam wszystkim jako jeden z niewielu biegów zimowych oraz jako jedna z niewielu okazji, żeby wybiegać 2 ładne medale za jednym wyjazdem. Biegi są na 5 i 15 km. Ja się wybieram, widziałem, że parę osób z Lublina jest też już zapisanych, więc mam propozycję wspólnego wyjazdu wynajętym busem. Koszt, o ile zebrałoby się ok. 20 osób szacuję na około 40 zł od osoby. Jeśli są chętni na wspólny wyjazd proszę o zgłoszenia na maila Stowarzyszenia: bieganie.lublin@gmail.com
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam !!!
Dzisiaj na Ścieżce Biegowej było około 20 osób. Biegaliśmy w pięknej zimowej scenerii. Tym razem po wspólnej rozgrzewce grupę podzieliłem na bardziej i mniej zaawansowana. Biegaliśmy od 4 do 11 kilometrów. Oto Ci którzy stawili się na wspólne bieganie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotr Kitliński
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

UWAGA !!!
Oto prezentacja wybranych dzisiaj koszulek LUBELSKIEGO STOWARZYSZENIA BIEGOWEGO (oczywiście będzie logo LSB oraz sponsorzy)

DAMSKA

Obrazek

Obrazek

Poniżej Marek prezentuje kolor męskiej koszulki.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2012, 21:15 przez Piotr Kitliński, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kmarek1989
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 1h 15min
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich biegaczy. Grudzień jest teraz dla mnie miesiącem roztrenowania. Ani razu nie byłem na treningu. Jakoś mi się nie chce. Zimno jakoś i już zapomniałem jak kiedyś przy -14 stopni wyszedłem na trening i było całkiem znośnie. Teraz ostatnio było -5 stopni a ja w ogóle nie czułem chęci wyjścia na trening. Pomyślałem o bieganiu w lesie, ale o godzinie 7.00, gdzie jeszcze jest nie całkiem widno i mroźno, to jakoś nie mogłem się zmusić. Zresztą dopadło mnie niewielkie przeziębienie, może to wszystko przez nie.

Słyszę, że bardzo sporo biegaczy i biegaczek przychodzi na ścieżki. Super... :bleble:

Na prośbę Trenera Piotra chciałem przedstawić obrazowo koszulkę LSB.

Oto ona:

Obrazek
Pozdrawiam Robert.
astaris
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

xedi69 pisze:Witam wszystkich biegaczy. Grudzień jest teraz dla mnie miesiącem roztrenowania. Ani razu nie byłem na treningu. Jakoś mi się nie chce. Zimno jakoś i już zapomniałem jak kiedyś przy -14 stopni wyszedłem na trening i było całkiem znośnie. Teraz ostatnio było -5 stopni a ja w ogóle nie czułem chęci wyjścia na trening. Pomyślałem o bieganiu w lesie, ale o godzinie 7.00, gdzie jeszcze jest nie całkiem widno i mroźno, to jakoś nie mogłem się zmusić. Zresztą dopadło mnie niewielkie przeziębienie, może to wszystko przez nie.

Słyszę, że bardzo sporo biegaczy i biegaczek przychodzi na ścieżki. Super... :bleble:

Na prośbę Trenera Piotra chciałem przedstawić obrazowo koszulkę LSB.

Oto ona:

Obrazek

Kolorek bardzo ładny:) Szkoda tylko że na trzeciej dyszce w lutym jej nie będziemy mogli założyć... ale na maraton i na 4 dychę w sam raz!
Pozdrawiam,
Dorota
Awatar użytkownika
jak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47:27

Nieprzeczytany post

Założymy, założymy

Jarek
Awatar użytkownika
xedi69
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W lutym może przecież być całkiem ciepło. Teraz to nikt dokładnie nie przewidzi jaka to może być pogoda. Niby to jeszcze zima, ale to nic nigdy nie wiadomo. Zawsze tę koszulkę można założyć na dwie bluzy z długim rękawem.

Przedstawiam inną damska koszulkę z logo LSB.

Obrazek
Pozdrawiam Robert.
ODPOWIEDZ