Bieganie a wygląd ud
Moderator: beata
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hej dziewczyny! Kiedyś sporo biegałam i z tego co pamiętam miałam ładne uda. Nie biegam już od pół roku z różnych przyczyn i w tym czasie trochę przytyłam ale głównie w udach:/ Mam teraz do was pytanie czy uważacie że bieganie to dobre ćwiczenia aby wyszczuplić uda, czy wybrać coś innego? Boję się, że po bieganiu mój tłuszcz zamieni się w mięśnie i uda będą tak samo potężne.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
ach, uwielbiam te dyskusje w dziale "strefa kobiet"!
Apex, wrzuć jeszcze jakąś objaśniającą grafikę!
ale o wiele bardziej wolałbym mieć grube uda zbudowane z mięśni niż z tłuszczu. swoje, albo kobiece do miziania, bez różnicy
Apex, wrzuć jeszcze jakąś objaśniającą grafikę!
rzeczywistość jest taka że nie masz wielkiego wpływu na to skąd spalasz tłuszcz, za to spory wpływ na to które mięśnie rozbudujesz (tu: uda). czyli kicha.Boję się, że po bieganiu mój tłuszcz zamieni się w mięśnie i uda będą tak samo potężne
ale o wiele bardziej wolałbym mieć grube uda zbudowane z mięśni niż z tłuszczu. swoje, albo kobiece do miziania, bez różnicy
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Zaprawiony W Bojach
rzeczywistość jest taka, że to najpradopodoniej bot, co tym razem mi nie przeszkadza, bo lubię dyskusje o kobiecym wyglądzie, odpowiednio ilustrowane.