Dobajka - komentarze
Moderator: infernal
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Ścigamy się z pomysłem,żeby zaprzestać tej praktyki
Pomysł ten pojawia się u mnie od kilku dni mniej więcej po pierwszym kilometrze I wtedy muszę przyspieszyć, żeby go zgubić
Pomysł ten pojawia się u mnie od kilku dni mniej więcej po pierwszym kilometrze I wtedy muszę przyspieszyć, żeby go zgubić
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Pięknie las i wał wygląda zimą. Najgorsze, że mi ten teren zupełnie nie po drodze, bo chętnie bym tam pośmigał... Może, jak dni zaczną się na powrót wydłużać, zaaplikuję sobie bieganie od 6 rano i jakoś się w okolice Tyńca wybiorę, żeby ok. 8 wrócić do roboty
I te treningi ostatnie w pięknym tempie zaliczasz
I te treningi ostatnie w pięknym tempie zaliczasz
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Jesteś pewna, że nie leciałaś z wiatrem?
Nie testowałam na sobie, a pies i tak do krowy podobny, to trudno było zauważyć
Dobajka pisze:Miała jakieś cudowne właściwości ???Dostałyśmy maść na wymiona
Nie testowałam na sobie, a pies i tak do krowy podobny, to trudno było zauważyć
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
grim80 pisze:I te treningi ostatnie w pięknym tempie zaliczasz
No ...ba. staram się jak mogę żeby buty mnie nie wyprzedziły
Angua
Jaka ładny zimowy awatarek :uuusmiech:
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Dobajka, a ty teraz w tych letnich Minimusach smigasz?
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Grrr....nie dość, że śnieg i zimno, to jeszcze tu butami dobijają
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Dobajka,widziałaś?
Cytuję: "Bezszwowa konstrukcja zapobiega otarciom (...). Podeszwa Vibram® zaopatrzona w bieżnik X pozwala na doskonały kontakt i trzymanie łap na każdym podłożu, dzięki czemu nasz czworonożny przyjaciel nie ślizga się i czuje się pewnie w każdym terenie."
Nawet znaczek na każdym butku jest.
Wyobrażasz sobie jak tak biegniecie...we dwie...polami...obie chronione vibramami...
P.S. Jak tam łapka?
P.S. 2 Rozumiem, że mini-mini spisują się dobrze? Ja swoim chyba ołtarzyk wybuduję - wielbię.
Cytuję: "Bezszwowa konstrukcja zapobiega otarciom (...). Podeszwa Vibram® zaopatrzona w bieżnik X pozwala na doskonały kontakt i trzymanie łap na każdym podłożu, dzięki czemu nasz czworonożny przyjaciel nie ślizga się i czuje się pewnie w każdym terenie."
Nawet znaczek na każdym butku jest.
Wyobrażasz sobie jak tak biegniecie...we dwie...polami...obie chronione vibramami...
P.S. Jak tam łapka?
P.S. 2 Rozumiem, że mini-mini spisują się dobrze? Ja swoim chyba ołtarzyk wybuduję - wielbię.
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Zu.zu
poszłaś po bandzie :uuusmiech:
Thelma chyba by mnie wypisała z grona swoich ulubionych i nie dałaby sie wyprowadzić w " obuwiu"...
czasem jak coś robię głupiego to patrzy na mnie z takim wyrzutem...ze mam poważną wątpliwość kto tu ma więcej rozsądku w naszym tandemie
Łapa się goi, niebawem ruszamy razem, myślę,że jeszcze z tydzień wolnego
Moje butki za to baaaardzo lubię :uuusmiech: i jak na razie nie planuję przesiadki na inne ( No może Trailrocki na zmianę Obydwie zajmuja 1 miejsce )
:uuusmiech:
poszłaś po bandzie :uuusmiech:
Thelma chyba by mnie wypisała z grona swoich ulubionych i nie dałaby sie wyprowadzić w " obuwiu"...
czasem jak coś robię głupiego to patrzy na mnie z takim wyrzutem...ze mam poważną wątpliwość kto tu ma więcej rozsądku w naszym tandemie
Łapa się goi, niebawem ruszamy razem, myślę,że jeszcze z tydzień wolnego
Moje butki za to baaaardzo lubię :uuusmiech: i jak na razie nie planuję przesiadki na inne ( No może Trailrocki na zmianę Obydwie zajmuja 1 miejsce )
:uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Acer
Beskid żywiecki to dla mnie zupełnie nie zbadany ląd. Tak blisko a tak mało tam bywam. Mam nadzieję,że w tym roku znowu wrócimy w tamte okolice, bo pięknie było :uuusmiech:
Kanas
Beskid żywiecki to dla mnie zupełnie nie zbadany ląd. Tak blisko a tak mało tam bywam. Mam nadzieję,że w tym roku znowu wrócimy w tamte okolice, bo pięknie było :uuusmiech:
Kanas
Nie chciałabyś biegać w takiej "fajnej" klatce a dystans...tak jak pisałam, nie wypadało mi się poddać. Duma nie pozwalałaFajny ten gorset
Ale za przebyty przy takich "perypetiach" dystans szacun..
- orba
- Wyga
Cześć
Coś miałam na myśli ale jak zobaczyłam te buty... To moje ulubione połączenie kolorystyczne. Ja wiem, że buty jak samochody powinno się kupować dla funkcjonalności ale wstawki w ciepłych kolorach w połączeniu z grafitem...ach.
Niestety biegam głównie asfaltem i myślę, że vibram zupełnie się do tego nie nadaje. Mam krótkie merella właśnie z taką podeszwą i jedynie do chodzenia z kijami się nadają i na ogólną włóczęgę
Tak poza tym to bardzo fajny blog Ja wczoraj miałam podobne odczucia. To chyba przez tą wilgotność powietrza
Coś miałam na myśli ale jak zobaczyłam te buty... To moje ulubione połączenie kolorystyczne. Ja wiem, że buty jak samochody powinno się kupować dla funkcjonalności ale wstawki w ciepłych kolorach w połączeniu z grafitem...ach.
Niestety biegam głównie asfaltem i myślę, że vibram zupełnie się do tego nie nadaje. Mam krótkie merella właśnie z taką podeszwą i jedynie do chodzenia z kijami się nadają i na ogólną włóczęgę
Tak poza tym to bardzo fajny blog Ja wczoraj miałam podobne odczucia. To chyba przez tą wilgotność powietrza
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
O rany, ewidentnie to nie był Twój dzień. Organizm chyba jakiś niezregenorany był, ale i tak dystans robi wrażenie. Ale wiem, że z kimś tez łatwiej się biega i moim zdaniem lepiej.
Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz?
Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz?
Blogowanie
Komentowanie