Czas na maraton.

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
daGGer
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki za odpowiedzi. Na razie winduje kilometraż w górę, postaram się w miarę szybko dojść do 80km/tydzień i wtedy rozpocząć urozmaicanie treningu interwałami czy podbiegami. W tym tygodniu (od poniedziałku do poniedziałku) nabiegałem 50km także nie jest najgorzej biorąc pod uwagę że dopiero zaczynam po przerwie.

Jak już poprawię kilometraż i zacznę właściwy trening do maratonu to reaktywuje swój blog biegowy.

Pozdrawiam!
Obrazek

"Cause sometimes you just feel tired.
You feel weak and when you feel weak you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength"
"Eminem"
http://www.kris.etnografia.pl/
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

daGGer pisze:Dzięki za odpowiedzi. Na razie winduje kilometraż w górę, postaram się w miarę szybko dojść do 80km/tydzień i wtedy rozpocząć urozmaicanie treningu interwałami czy podbiegami. W tym tygodniu (od poniedziałku do poniedziałku) nabiegałem 50km także nie jest najgorzej biorąc pod uwagę że dopiero zaczynam po przerwie.

Jak już poprawię kilometraż i zacznę właściwy trening do maratonu to reaktywuje swój blog biegowy.

Pozdrawiam!

W takim razie czekamy i powodzenia :)
Awatar użytkownika
tregon
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:21
Życiówka w maratonie: 3:54:30

Nieprzeczytany post

to ja dwa słowa od siebie ... warunki fizyczne podobne (180/68, obecnie ze 2 kg więcej), tylko lat dwa razy tyle co ty ...

w tym roku pobiegłem MW w czasie 3:55:07, realizując plan treningowy 3x w tygodniu

połówka w Krasnymstawie w sierpniu w upale 1:52, 10 km - wrzesień - 48:21.

Uważam że przy spokojnym podejściu do treningu, z głową, spokojnie maraton przebiegniesz.

acha do MW szykowałem się od końca marca, z tygodniową przerwą na chorobę w lipcu ... czyli pół roku ... i treningi "łapałem" w miarę możliwości, bo pracuję na różne zmiany i nie zawsze dało się to zrobić regularnie ale zawsze 3 x w tyg bieganie było

pozdrawiam

Robert

ps. a ja już nowe cele wytyczam ...
mój blog biegowy

komentarze do bloga

nigdy nie jest a późno, aby postawić pierwszy krok do przodu ...

10 km -> 09.09.2012 r. - Lublin - 48:21
półmaraton -> 18.08.2012 r. - Krasnystaw - 1:52:05
maraton -> 08.06.2013r. - Lublin - 3:54:30
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ