LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!

Mchl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:44
Życiówka w maratonie: 4:28:25

Nieprzeczytany post

dymek72 pisze::taktak: Witam właśnie się zalogowałem jako nowy biegacz a raczej amator... Oj.... dawno nie biegałem a przymierzam się i jakoś ciągle odkładam na później. Pora chyba rozpocząć Niestety w każdą sobotę nie będę mógł ale ..... Mam nadzieję że rozpocznę a jak tak to dalej jakoś poleci a raczej pobiegnie. Proszę potwierdzić że 10.10 spotykacie się i gdzie dokładnie i co oprócz stroju trzeba mieć ze sobą. Gdzie biegacie czy tylko na stadionie??? i czy mogę liczyć na fachowe rady co do treningu? Dzięki i pozdrawiam
A i czy biega sama młodzież czy 40+ też może się przyłączyć :) :ble:

GD
Spotykamy się, chyba że Justyna napisze inaczej :) Zbiórka jest przy wejściu na bieżnię KS Start
mapka
Miej ze sobą (a właściwie na sobie, bo przebieralni nie ma) to w czym normalnie byś biegał tego dnia. Jeśli będzie mocno padać, być może przejdziemy na salę, więc bądź gotowy żeby móc zdjąć wierzchnią warstwę. Możesz spokojnie liczyć na to, żę spotkasz rówieśników :)
New Balance but biegowy
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mchl pisze:Spotykamy się, chyba że Justyna napisze inaczej :)
Nie no, nie przesadzaj, spotykamy się zawsze :) jeszcze się nie zdarzyło żeby BBL się nie odbyło. Prawie zawsze ćwiczymy na stadionie. Żadko zdarza się, że trwają jakieś zawody - wtedy idziemy do Parku Ludowego. Ale zawsze czekamy kilka minut na spóźnialskich żeby mogli nas znaleźć. Przy złej pogodzie, jak kolega napisał, ćwiczymy na sali. No i właśnie, żadko kiedy te ćwiczenia to bieganie. Nawijać kilometry na buty każdy może sam, a na BBL robimy inne ćwiczenia które służą biegaczom. Płotków, piłek lekarskich, skipów itp. samemu albo się nie da zrobić, albo nie wiadomo jak. Oczywiście, trener i doświadczeni koledzy chętnie służą pomocą i radą :)
dymek72
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki dzięki mam nadzieję, że się spotkamy :) oj moje kolana już się cieszą
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witamy w naszym gronie :)

Ja niestety jestem teraz pochłonięta pracą i nie ma szans, żebym przyjechała przez najbliższe tygodnie na zajęcia ;/ ale oczywiście będą

a tymczasem mam dla Was konkurs:
http://www.biegambolubie.com.pl/polecam ... bimy3.html

:)
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Serdecznie zapraszam wszystkich członków Lubelskiego Stowarzyszenia Biegowego oraz osoby zainteresowane na Walne Zgromadzenie członków, które odbędzie się w piątek 7 grudnia o godz. 19.00 (II termin o godz. 19.15) w klinice Ortooptymist (adres: ul. Jana Sawy 9/lok.2, 20-632 Lublin).

Tematy na Walne Zgromadzenie to:
- sprawozdanie z 2 lat działalności
- nabór nowych członków do organów decyzyjnych i kontrolnych (Zarząd i Komisja rewizyjna)
- ewentualne zmiany w statucie Stowarzyszenia
- wolne wnioski.

Pozdrawiam,
Zbigniew Zatoński
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Początkujących i zaawansowanych biegaczy serdecznie zapraszamy na wykład pt. „Urazy u biegaczy. Patomechanizm – sposoby zapobiegania”.

Więcej szczegółów na stronie www.maraton.lublin.eu.

Obrazek
jogurtos130
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam, mam pytanie, czy w tą sobotę 29.12 Bbl w Lublinie będzie się odbywało ?. Tak się składa że będę w okolicach jutro, i z chęcią wpadłbym potruchtać.
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak najbardziej :) zapraszamy
zby
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Z przykrością informuję o śmierci naszego biegowego kolegi Krzyśka K. ("Kaktusa"). Pogrzeb odbędzie się w sobotę 19 stycznia o 11 w Dubience (ok 15 km od Dorohuska).
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Halo, halo! Lublin! Jutro inaugurujemy sezon BbL 2013 :)
Z dwiema nowymi trenerkami :)
Zapraszamy! :)

Stadion START, godz. 9:30 :)
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

O lubelskim BBLu był ostatni Kącik Biegacza. Gdyby ktoś chciał obejrzeć, zaczyna się około 21 minuty:
http://www.tvp.pl/lublin/sportowe/magaz ... 3/10509344 :)
anik.cs12
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

witam! od dłuższego czasu przymierzam się do wzięcia udziału w zajęciach wBbl Lublinie, ale jako świeżak mam kilka wątpliwości: czy jeśli sezon Bbl rozpoczął się w marcu to czy ominięcie kilku spotkań ma znaczenie? czy to już zaległości nie do odrobienia? i jeszcze jedno pytanie, takie trochę może śmieszne, czy jest możliwość przebrać się na stadionie czy trzeba być gotowym na wejściu?
dff
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć!

Fajnie, że chcesz przyjść, zapraszamy :) Ominięcie kilku spotkań zupełnie w niczym nie przeszkadza. Nie realizujemy jakiegoś długoterminowego planu, więc nie ma czegoś takiego jak zaległości. Trener tak planuje każde spotkanie, żeby zarówno początkujący jak i bardziej zaawansowani dali radę i byli zadowoleni.

Najlepiej jeśli przyjdziesz od razu w stroju do biegania, wszyscy tak zawsze robimy. Jeśli nie masz takiej możliwości, w budynku obok są jakieś szatnie i toalety, więc coś się zorganizuje.
anik.cs12
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

dff pisze:Cześć!

Fajnie, że chcesz przyjść, zapraszamy :) Ominięcie kilku spotkań zupełnie w niczym nie przeszkadza. Nie realizujemy jakiegoś długoterminowego planu, więc nie ma czegoś takiego jak zaległości. Trener tak planuje każde spotkanie, żeby zarówno początkujący jak i bardziej zaawansowani dali radę i byli zadowoleni.

Najlepiej jeśli przyjdziesz od razu w stroju do biegania, wszyscy tak zawsze robimy. Jeśli nie masz takiej możliwości, w budynku obok są jakieś szatnie i toalety, więc coś się zorganizuje.
dzięki za odpowziedź i rozwianie moich wątpliwości :) zatem nic tylko biegać
trojkowicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Widzę, że powoli nasze forum umiera po odejściu Justyny, ale postaramy się to zmienić.
Jutro o godzinie 9:30 na naszym stadionie odbędzie się test Coopera, ja już dzisiaj brałem
udział w takim sprawdzianie i zrobiłem życiówkę - 2750m.
Jeszcze raz zapraszam na jutro...
ODPOWIEDZ