Moderator: infernal
jak nie pisze, że z młodymi to faktycznieGife pisze:W końcu sama pisze, że dobre randki są tylko z biegaczamibędzie miała spory wybór na przyszłość
Już nie pisze bo kiedyś napisała, ze wiek max do Kilianacichy70 pisze:jak nie pisze, że z młodymi to faktycznieGife pisze:W końcu sama pisze, że dobre randki są tylko z biegaczamibędzie miała spory wybór na przyszłość
aha, skoro nie wiem o kogo chodzi,znaczy nie jest dobrze.Gife pisze:Już nie pisze bo kiedyś napisała, ze wiek max do Kilianacichy70 pisze:jak nie pisze, że z młodymi to faktycznieGife pisze:W końcu sama pisze, że dobre randki są tylko z biegaczamibędzie miała spory wybór na przyszłość
hm..nie znam, ja może nie wyglądam, ale słucham głownie klasyki.Gife pisze:Kiliana Jornet'a nie znasz?![]()
Biegiem do google'a![]()
A co do muzyki i tej żaby to![]()
beznadziejne i mam nadzieję, ze nigdy mi się nie spodoba
Chłopaki ale żeście się napalili jak szczerbaty na sucharycichy70 pisze:jak nie pisze, że z młodymi to faktycznieGife pisze:W końcu sama pisze, że dobre randki są tylko z biegaczamibędzie miała spory wybór na przyszłość
Przejrzałaś mnierubin pisze:eh, Zoltar7, chyba chcesz sobie przedpole oczyścić![]()
.
O tej godzinie?Martyna_K pisze:Biegać,a nie gadać!
Oooo Gife, myślałam,że jesteś hardcorem i biegasz wieczorami....Bo jak wiadomo,po biegu masażyk najlepszy..Gife pisze:O tej godzinie?Martyna_K pisze:Biegać,a nie gadać!nie lepiej rozpalić w kominku i inaczej spożytkować wieczór/noc/poranek?
dobranoc moje dzieckoMartyna_K pisze: Dobra Panowie,koniec off-topu randkowego. Biegać,a nie gadać!