Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
MOC jest z Tobą! Ja też chciałam czapulę Asicsa, ale nie wiem, czy chcę wyglądać jak świecący plemnik
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
W kwestii świecącej czapy, to chyba jednak Cię przebijam, Martyna:
http://sneakerreport.com/features/10-so ... ve-gear/4/
http://sneakerreport.com/features/10-so ... ve-gear/4/
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
przestan edytowac swoje wpisy nablogu wieczorami bo zawsze mi umkna i jestem zdezorientowana
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Strasb, faktycznie...
Gryzzelda, mogłabym dodawać co chwila nowy post,ale nie chcę gwiazdorzyć na forum...
Angua, wygląd wyglądem,ale czapeczka sprawia się świetnie Także polecam
Gryzzelda, mogłabym dodawać co chwila nowy post,ale nie chcę gwiazdorzyć na forum...
Angua, wygląd wyglądem,ale czapeczka sprawia się świetnie Także polecam
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Łatwo się domyślić, czemu ten kolor był w promocji. Ale na nocne bieganie wzdłuż drogi w zimie jak znalazł.Martyna_K pisze:Strasb, faktycznie...
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
A tam,sama ostatnio pozamawiałam sobie prawie wyłącznie czarne rzeczy do biegania-jeśli mam płacić w Najaczach jakieś 40% tylko dlatego,żeby mieć ładną kompozycję różu z fioletem na plecach,to dziękuję-postoję
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
sprawnościowe to nie wiem, chyba, że przy tym ćwiczyłaś celność rzutu śniegiem przez płot, w każdym razie rozgrzewkę miałaś jak znalazłMartyna_K pisze:czy machanie łopatą przy odśnieżaniu podjazdu można zaliczyć do ćwiczeń sprawnościowych?
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
...a że parę razy o mały włos bym się porządnie nie wyglebiła,to i pod core-stability to podchodzirubin pisze: sprawnościowe to nie wiem, chyba, że przy tym ćwiczyłaś celność rzutu śniegiem przez płot, w każdym razie rozgrzewkę miałaś jak znalazł
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
A propo czapek i koloru czarnego to ja rozważam pójście na całość i zakup kominarki. Takiej z tą namordną częścią. Kuźwa - jak jest ZIMNO!!!
Biegałyście może w takim ustrojstwie? U mnie od groma luda łazi po ulicach, boję się, że będę miała jaką babulkę na sumieniu jak jej nagle zza krzaka wyskoczę, czy cuś.
Biegałyście może w takim ustrojstwie? U mnie od groma luda łazi po ulicach, boję się, że będę miała jaką babulkę na sumieniu jak jej nagle zza krzaka wyskoczę, czy cuś.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Mysle ze to super pomysl.zu.zu pisze:A propo czapek i koloru czarnego to ja rozważam pójście na całość i zakup kominarki. Takiej z tą namordną częścią. Kuźwa - jak jest ZIMNO!!!
Kup sobie tak i zrob sobie zdjecie, bo bardzo jestem ciekawa jak bedizesz wygladac
a tak serio: hnie bedzie ci w niej za cieplo? Ja za kazdym razem sie za cieplo ubieram na bieganie po dworze, rekawicznki zdejmuje po 1 km, a na glowie mam zwykle bufa zlozonego na pol lub polarowa opaske
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Martyna, kup se te naklejki z linka starsb http://sneakerreport.com/features/10-so ... ve-gear/8/Martyna_K pisze:A tam,sama ostatnio pozamawiałam sobie prawie wyłącznie czarne rzeczy do biegania-jeśli mam płacić w Najaczach jakieś 40% tylko dlatego,żeby mieć ładną kompozycję różu z fioletem na plecach,to dziękuję-postoję
i se sama wzorek na plecach pierdzielnij
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Ha. Ha. Ha.
Nie lubię zimna. Poza tym chodzi mi o to, żeby zredukować ilość zakładanych na siebie rzeczy. Bo teraz ubieranie i rozbieranie zajmuje mi więcej czasu niż samo bieganie. Poza tym logistycznie czasem mnie ta operacja przerasta. Najpierw ta koszulka i ona idzie w pierwsze spodnie, później założyć rękawiczki zanim założę bluzę, bo jak najpierw założę bluzę a później rękawiczki to mi się zegarek nie dopnie, później przypiąć i przeciągnąć mp3-kę zanim założę buffa, bo jak założę najpierw buffa, to później mi się będzie kabel majtał! A załóż coś nie w tej kolejności to umarł w butach - trzeba zaczynać od początku. Pierdzielę.
Najchętniej bym sobie kupiła do biegania coś takiego:
i miałabym święty spokój.*
* dopóki nie wyszłabym w tym na dwór i ktoś by mnie w tym nie zobaczył.
Nie lubię zimna. Poza tym chodzi mi o to, żeby zredukować ilość zakładanych na siebie rzeczy. Bo teraz ubieranie i rozbieranie zajmuje mi więcej czasu niż samo bieganie. Poza tym logistycznie czasem mnie ta operacja przerasta. Najpierw ta koszulka i ona idzie w pierwsze spodnie, później założyć rękawiczki zanim założę bluzę, bo jak najpierw założę bluzę a później rękawiczki to mi się zegarek nie dopnie, później przypiąć i przeciągnąć mp3-kę zanim założę buffa, bo jak założę najpierw buffa, to później mi się będzie kabel majtał! A załóż coś nie w tej kolejności to umarł w butach - trzeba zaczynać od początku. Pierdzielę.
Najchętniej bym sobie kupiła do biegania coś takiego:
i miałabym święty spokój.*
* dopóki nie wyszłabym w tym na dwór i ktoś by mnie w tym nie zobaczył.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ja dzisiaj w Buffie śmigałam, ale coś średnio się sprawdził w kwestii oddychania. Twarz cholerka szczypie,a on się zsuwa i zsuwa i tak w koło macieju
I jak tak szczypało mnie po facjacie,to tylko o kominiarce marzyłam... Więc nie wiem,czy nie dołączę do grona biegających kominiarzy
No a 6 grudnia oczywiście w mikołajowej czapie
I jak tak szczypało mnie po facjacie,to tylko o kominiarce marzyłam... Więc nie wiem,czy nie dołączę do grona biegających kominiarzy
No a 6 grudnia oczywiście w mikołajowej czapie
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
To nawet nie wiecie, że rozwiązałyście mój problem "co na twarz"
Kominiarka po zakupie szkieł kontaktowych dopiero, bo mi okulary parują
Kominiarka po zakupie szkieł kontaktowych dopiero, bo mi okulary parują
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
bardzo dobra kominiarka crafta
z tym, że chyba od -14 ubierałem. mój rekord biegania to -22 circa
z tym, że chyba od -14 ubierałem. mój rekord biegania to -22 circa
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974