Sprzedam zegarek Garmin FR 60 HR/FP Black

Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maly89, mam chyba "normalny" nadgarstek, ani gruby, ani chudy :lalala: ..Qrcze, z ciekawości zmierzyłem: ~19cm w obwodzie..Może to będzie jakaś wskazówka..FR60, chyba jako jedyny z Gremlinów, miał linię modelową specjalnie podzieloną na męską i damską (wielkościowo). Wziąłem damski, bo wizualnie mi się podobał, a kolega z forum sprzedawał go w fajnej cenie. Niestety koperta jest tak zbudowana, że przestrzeń pomiędzy miejscami, gdzie zegarek przechodzi w pasek była mała i uciskała przegub. Do tego pasek zapinał się, ale na ostatnie dziurki i nie łapał się na szlufkę, więc końcówka odstawała.
Porównałem onegdaj wspomniane długości koperty między paskiem i różnica męski-damski wynosiła 4mm (co zresztą potwierdzają dane techniczne), a to sporo. Pasek też jest dłuższy (tego już w danych nie ma)
Zgodzę się z Tobą, że to kwestia budowy nadgarstka, też na to liczyłem..
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze:z tego co ja wiem to raczej adidas nie współpracuje z garminem - jakby działał było by taniej :)
tak jak nike+ z garminem nie działa
Tak jak Nody pisze pastylka micoacha działa z garminami, przynajmniej z moim 310XT działa jak trzeba
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
ODPOWIEDZ