jakoś mnie ta Twoja troska o innych nie przekonujeoskee pisze:Co z tego że limity odsieją nieprzygotowanych, jak okaże się, że będzie to np. 90% stawki... a część z tego w pogoni za limitami jeszcze zdoła się w międzyczasie skrzywdzić.

jakoś mnie ta Twoja troska o innych nie przekonujeoskee pisze:Co z tego że limity odsieją nieprzygotowanych, jak okaże się, że będzie to np. 90% stawki... a część z tego w pogoni za limitami jeszcze zdoła się w międzyczasie skrzywdzić.
Ja się troszczę o bieg a nie uczestników. Obawiam się, że TPN i TOPR mogą wycofać wsparcie dla projektu jak się coś złego stanie.bmejsi pisze:jakoś mnie ta Twoja troska o innych nie przekonujeoskee pisze:Co z tego że limity odsieją nieprzygotowanych, jak okaże się, że będzie to np. 90% stawki... a część z tego w pogoni za limitami jeszcze zdoła się w międzyczasie skrzywdzić.![]()
Żaden bieg nie był tak trudny jak ten, to po pierwsze. A po drugie to pracy dla GOPRu akurat zwykle na biegach górskich nie brakuje, ale skąd Ty to możesz wiedziećbmejsi pisze: i jeszcze jedno, żaden z biegów ultra odbywających się w naszym kraju nie miał chyba restrykcji przy zapisach... i co? i nic.
Może to jest egoizm a może i nie ... mi też byłoby szkoda gdybym mógł i chciał pobiec w czymś takim a nie załapałbym się bo zapisałby się ktoś kto i tak wiadomo że zejdzie po 30km.żulu pisze:a mi się zdaje, że przez tych co najwięcej krzyczą i martwią się o początkujących "ultrasów" przemawia po prostu egoistyczne pojmowanie świata
zgadzam siężulu pisze:a mi się zdaje, że przez tych co najwięcej krzyczą i martwią się o początkujących "ultrasów" przemawia po prostu egoistyczne pojmowanie świata
Dobry pomysł, ciekawe czy można się zgłosić z 2-3 razy, czy będę musiał babcie i psa rejestrować?blink pisze:W sobotę powinni puścić najmocniejszych (w regulaminowej kurtce, spodniach po kostkę i we folii NRC) a w niedzielę odwrotnie...
Tak czy siak ja się zapisuję - będzie można nieźle zarobić na odsprzedaży pakietu startowego.
Tez myślę że zapis "osoba ta może jednak odstąpić swoje miejsce innemu zawodnikowi, który spełnia kryteria startu." trzebaby usunąć, bo zacznie się handel czarnorynkowy. Myślę że można wpuścić wtedy osoby z listy rezerwowej.blink pisze:Tak czy siak ja się zapisuję - będzie można nieźle zarobić na odsprzedaży pakietu startowego.