Moderator: infernal
Zacznę już odliczać chybacichy70 pisze:trasa do biegania po zmroku to podstawa, aczkolwiek....za niecały miesiąc będzie już coraz jaśniej
Ja też zaczynam w takim razie odliczanieAngua pisze:Ty jesteś chyba niezniszczalna. Ja bym w sobotę nie dała rady, ba! jeszcze dzisiaj czułam piątkowe wygibasy
Zacznę już odliczać chybacichy70 pisze:trasa do biegania po zmroku to podstawa, aczkolwiek....za niecały miesiąc będzie już coraz jaśniej
Mieszkam na szczęście nie na Ruczaju tylko w SkotnikachJesteś Pierwsza Mieszkanka Ruczaju, która doceniła nową linię tramwajową
Ale zanim będzie jaśniej, to będzie ciemniejcichy70 pisze:trasa do biegania po zmroku to podstawa, aczkolwiek....za niecały miesiąc będzie już coraz jaśniej
I pamiętaj, że facet ze spuszczonymi gaciami biegnie wolniejkachita pisze:Pan sprzedawca z osiedlowego sklepiku spytał się mnie kiedyś, czy się nie boję tak po ciemku biegać, to mu powiedziałam, że nie, bo w razie co to ucieknę
ExtremumAngua pisze:I pamiętaj, że facet ze spuszczonymi gaciami biegnie wolniejkachita pisze:Pan sprzedawca z osiedlowego sklepiku spytał się mnie kiedyś, czy się nie boję tak po ciemku biegać, to mu powiedziałam, że nie, bo w razie co to ucieknę
To zimą raczej handicapu mu nie daDobajka pisze:Extremum![]()
chyba,że zdejmie wogóle
![]()