Martyna_K - komentarze
Moderator: infernal
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rubin, dzięki Myślę,że już samo podejście do jakiegoś konkretnego planu na asfalt będzie wyzwaniem
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Już się zbierałam, żeby napisać jak to bardzo ci zazdroszczę tej Szklarskiej a tu...znowu zmiany i znowu niektualne
Może zbyt pochopnie wnioski wyciągasz.
Ja tak do końca nie rozumiem...Jesli frajdę Ci sprawia bieganie po górkach to dlaczego zupełnie rezygnujesz?
Kolano mozna wykurować i dalej śmigać pagórki.
A wogóle kto powiedział,że jeśli człowieka trail rajcuje to nie można od czasu do czasu po asfalcie szybciej śmignąć??? ...
Biegacze szosowi często w swój trening wplatają teren...
Daj spokój, nie bądź taka 0:1
Może zbyt pochopnie wnioski wyciągasz.
Ja tak do końca nie rozumiem...Jesli frajdę Ci sprawia bieganie po górkach to dlaczego zupełnie rezygnujesz?
Kolano mozna wykurować i dalej śmigać pagórki.
A wogóle kto powiedział,że jeśli człowieka trail rajcuje to nie można od czasu do czasu po asfalcie szybciej śmignąć??? ...
Biegacze szosowi często w swój trening wplatają teren...
Daj spokój, nie bądź taka 0:1
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
No cóż, Martyna swoim zachowaniem postanowiła umocnić stereotyp, że kobieta zmienną jest
Ale tak poważnie , Martyna to że zaczniesz biegać po równym, to być może zmniejszy ból w kolanie, ale na pewno nie wyeliminuje przyczyny. Coś tam w tym kolanie siedzi i trzeba to dobrze zdiagnozować, albo... uciąć nogę powyżej kolana i będzie spokój*
* - jak chcesz jeszcze jakieś dobre rady, to u mnie jest promocja świateczna obecnie
Ale tak poważnie , Martyna to że zaczniesz biegać po równym, to być może zmniejszy ból w kolanie, ale na pewno nie wyeliminuje przyczyny. Coś tam w tym kolanie siedzi i trzeba to dobrze zdiagnozować, albo... uciąć nogę powyżej kolana i będzie spokój*
* - jak chcesz jeszcze jakieś dobre rady, to u mnie jest promocja świateczna obecnie
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie wyczekiwałam na Twój komentarz,Zoltar
Nic to,wracamy do biegania po bieżni/asfalcie,bez ucinania nogi
Nic to,wracamy do biegania po bieżni/asfalcie,bez ucinania nogi
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Ludzie..Ona nie ma ani jednej górki w okolicy to jak ma trenować pod takie Karkonosze?
Wg mnie rozsądna decyzja, a góry udowodniły tylko, ze WARTO tam pojechać na obóz w trakcie przygotowań i się rozkoszować nimi w pełni, oczywiście bez kontuzji.
Wg mnie rozsądna decyzja, a góry udowodniły tylko, ze WARTO tam pojechać na obóz w trakcie przygotowań i się rozkoszować nimi w pełni, oczywiście bez kontuzji.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Gife,jak najbardziej
ps. Ja się upomnę w swoim czasie!
ps. Ja się upomnę w swoim czasie!
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Nie zapomnij o mnie. Obiecałaś
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Gife,nie zapomnę-jesteś namber łan na liście,zaraz za butami,spodniami,kurtką,bluzą,kawą,compressami,odżywkami,batonami....
Się przypomnę,bez obaw
Się przypomnę,bez obaw
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:56
- Życiówka w maratonie: 3:00:59
Martyna. Jak bedziesz w Sz-nie to polecam p.Skałę Magdalenę. Jest radiologiem i jeśli chodzi o USG to chyba najlepszym,a przynajmniej polecanym przez ludzi bawiących się w sport. Koszt ok.150pln. Przyjmuje przynajmniej w trzech miejscach:Orthosport,Sonomed i Dom Lekarski. Zapisy z tyg wyprzedzeniem. Warto. U mnie diagnoza w 100% trafiona.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Martyś... mam nadzieję, że szybko sobie to poukładasz, wyciągniesz wnioski, wyleczysz co trzeba i... znajdziesz cel
Powodzenia!
Powodzenia!
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
sKINOL - dzięki za namiary! :)Przyda się!
Asiula- dzięęęęki, za tydzień-dwa ruszam pełną parą
Asiula- dzięęęęki, za tydzień-dwa ruszam pełną parą
- Zaprawiony W Bojach
Niech ten cel będzie nawet najmniejszy i najbliższy. Zacytuję siebie z innego forum:
"Bardzo dobrym rozwiązaniem jest skupianie się na najbliższych zadaniach, które prowadzą do naszego powiedzmy większego celu. Dlatego Małysz zawsze powtarzał ,że najważniejsze dla niego jest oddanie dobrego skoku i tylko na tym się skupia. Można więc powiedzieć ,że jego droga składała się z wielu skoków ale każdy skok był dla niego celem a w ostateczności prowadziły one do Kryształowej Kuli"
No, to chyba aż nadto laickiego wymądrzania się z mojej strony Przesyłam dużo ciepłych myśli
"Bardzo dobrym rozwiązaniem jest skupianie się na najbliższych zadaniach, które prowadzą do naszego powiedzmy większego celu. Dlatego Małysz zawsze powtarzał ,że najważniejsze dla niego jest oddanie dobrego skoku i tylko na tym się skupia. Można więc powiedzieć ,że jego droga składała się z wielu skoków ale każdy skok był dla niego celem a w ostateczności prowadziły one do Kryształowej Kuli"
No, to chyba aż nadto laickiego wymądrzania się z mojej strony Przesyłam dużo ciepłych myśli
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Aaaa tu Cię Rubin zdziwię-dzisiaj doszło do 3'52'' - ale tylko przy bieganiu setek
Zawsze to jakiś początek
Zawsze to jakiś początek