Komentarz do artykułu Medal biegu mikołajkowego - jak to jest zrobione?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
nemo_nikt
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo fajny pomysł. Mogli by tak robić co roku. Fajnie jest mieć ozdoby które niosą ze sobą jakieś wspomnienia. Szkoda że nie pobiegnę.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mnie zastanawia jedno - wiele osób pisze, że nie wie co robić z medalami. Z jednej strony medal jest dla wielu bardzo ważną rzeczą, która decyduje wręcz o tym czy zawodnik wybiera daną imprezę, czy nie. Z drugiej natomiast przez wielu zawodników te medale są przechowywane w jakiś pudełkach, gdzie leżą niekonserwowane i w zasadzie nie wiadomo co z nimi zrobić.

Jak to z nimi jest, medale (te za uczestnictwo) są wciąż ważne dla biegaczy czy już nie?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dla mnie nigdy nie były, może dlatego mam tylko dwa. :)
Ale ten medal jest wyjątkowy.
nemo_nikt
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie sam fakt pięknego medalu nie jest powodem do tego aby gdzieś wystartować. Ale sam medal sam w sobie jest ważny, nawet jak leży w szafie. Wystarczy raz na jakiś czas na nie spojrzeć, wziąć do ręki a od razu przypomina się wysiłek jaki został włożony w jego zdobycie. Przypomina się każda miła i nie miła chwila danego wysiłku. No i dodatkowo może wracać zagubiona gdzieś motywacja do dalszego biegania (tzw. radosne myśli :) ).
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Każde zawody są dla Ciebie wysiłkiem? Bo znam sporo osób, które traktują biegi uliczne czy inne raczej jako alternatywną formę spędzania wolnego czasu, nie koniecznie wiążąca się z dużym wysiłkiem.
nemo_nikt
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Tak, jak na razie to każde zawody były dla mnie wysiłkiem (czyli dawałem z siebie tyle ile mogłem w danej chwili). Oczywiście nie twierdzę że nie można pobiec tylko w celach towarzyskich czy rekreacyjnych ;) Dla każdego coś miłego, i to jest fajne.
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super filmik no i medal piękny. Bardzo mi szkoda że nie zdążyłem się zapisać :(
Ja medale zbieram - co prawda leżą schowane ale czasami je wyciągam, np. ostatnio koledzy blogacze (czyli biegacze blogujący) do których dumnie należę zrobili akcję chwalenia się medalami. Mój wpis na blogu jest tutaj: http://www.leszekbiega.pl/2012/11/top-medal.html w tekście są linki do innych blogaczy, u nich linki do innych - można pooglądać różne medale z biegów w całej Polsce.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ