[S] Power Energy Opaska Energetyczna na rękę Balance 9,99zł
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
LINK do aukcji: http://allegro.pl/power-energy-opaska-e ... 90370.html
Energetyczna opaska na rękę rozmiar:
"L" dla dorosłych: 202 mm – kolor czarny
Opaski POWER ENERGY performance technology dzięki wbudowanemu hologramowi pozytywnie reagują z naturalną energią organizmu człowieka.
Dzięki opasce możesz poprawić:
- balans (balance)
- siłę (strength)
- elastyczność (flexibility)
100% ORYGINALNA, produkt NOWY
Energetyczna opaska na rękę rozmiar:
"L" dla dorosłych: 202 mm – kolor czarny
Opaski POWER ENERGY performance technology dzięki wbudowanemu hologramowi pozytywnie reagują z naturalną energią organizmu człowieka.
Dzięki opasce możesz poprawić:
- balans (balance)
- siłę (strength)
- elastyczność (flexibility)
100% ORYGINALNA, produkt NOWY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 17:23 przez dezo66, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
No niestety uszkodzenie hologramu - czy nawet delikatnie przekrzywienie, niesymetryczne naklejenie może powodować że cała energia zamiast wchodzić do działa ucieka bokiem. Słyszałem nawet o przypadkach gdzie energia uciekała z ciała i po kilkugodzinnym godzinnym noszeniu takiej opaski konieczna była dwudniowa terapia związana z koniecznością dopompowanie energii w specjalnych klinikach energetycznych.
Kupowanie takich niecertyfikowanych opasek energetycznych z przygodnych źródeł może być powodem poważnych problemów.
Kupowanie takich niecertyfikowanych opasek energetycznych z przygodnych źródeł może być powodem poważnych problemów.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
No ale gdyby taka opaska nawet kosztem długotrwałej rehabilitacji w klinice poprawiłaby mój wynik na najbliższym GP to chętnie bym ją łyknął. Czy sprzedający zapewnia poprawę wyniku na najbliższych zawodach?
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Zaprawiony W Bojach
No ciężka sprawa - musiałbyś zmienić kod holograficzny aby np zamiast zwiększanie bilansu i elastyczności energia szła na wytrzymałość i szybkość - ale podobno da się zrobić.Piechu pisze:No ale gdyby taka opaska nawet kosztem długotrwałej rehabilitacji w klinice poprawiłaby mój wynik na najbliższym GP to chętnie bym ją łyknął. Czy sprzedający zapewnia poprawę wyniku na najbliższych zawodach?
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
Opaskę kupiłem od bezpośredniego importera.
Produkt został kupiony dla kolegi, ale powiedział, że on nie wierzy w takie cuda, dlatego sprzedaję
Nie chciałbym gwarantować czy pomoże na ważnych zawadach czy nie, Moim zdaniem to jest tylko dodatek, bo przede wszystkim liczy się włożona praca na treningach, a takie bajery mogą pomóc moim zdaniem na samopoczucie, gdzie może się lepiej biegać, Ale trening, odpowiednie odżywianie, sen i dobra pogoda to jest to co decyduje przede wszystkim o wyniku - no i wiara w swoje możliwości
Produkt został kupiony dla kolegi, ale powiedział, że on nie wierzy w takie cuda, dlatego sprzedaję
Nie chciałbym gwarantować czy pomoże na ważnych zawadach czy nie, Moim zdaniem to jest tylko dodatek, bo przede wszystkim liczy się włożona praca na treningach, a takie bajery mogą pomóc moim zdaniem na samopoczucie, gdzie może się lepiej biegać, Ale trening, odpowiednie odżywianie, sen i dobra pogoda to jest to co decyduje przede wszystkim o wyniku - no i wiara w swoje możliwości
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Łeeee to nie kupię jednak. A już się napaliłem, bo na jakimś ruskim warezie znalazłem program, do zmiany hologramu. Prawie kupiłem przejściówkę z RS232 na USB (bo wgranie nowego holo tylko przez RS232 idzie podobno). Lipa
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
o matko! to na co się ją nakłada? ja myślałem, że na rękę... ale gratuluję rozmiaru... 20cm w obwodzie - huhuaxell pisze:może powodować że cała energia zamiast wchodzić do działa ucieka bokiem.
-
- Dyskutant
Z ruska energią bym nie eksperymentowal....
Ja bym chetnie kupil bo lubię łatwe rozwiązania, ale skąd mam wiedzieć czy holoogram nie odbierze mi energii, ewentualnie biegacz z taką samą opaska biegnący obok ( mijam takich 3 codziennie ale mają inne hologramy) nie wzbogaci sie moim kosztem?? I czy można doładować jakoś hologramy np. Przystawiajac opaske do telewizora?
Ja bym chetnie kupil bo lubię łatwe rozwiązania, ale skąd mam wiedzieć czy holoogram nie odbierze mi energii, ewentualnie biegacz z taką samą opaska biegnący obok ( mijam takich 3 codziennie ale mają inne hologramy) nie wzbogaci sie moim kosztem?? I czy można doładować jakoś hologramy np. Przystawiajac opaske do telewizora?