Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

azile pisze:Kachita , stara to ty na pewno nie jesteś,nie przesadzaj :hejhej:
Azile, w Twoim wieku :hejhej: to o laskach w moim wieku myślałam, że są strasznie stare i w ogóle życie za nimi :hahaha:[/quote]

:hahaha:
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mi tez bieganie zdecydowanie pomaga na migreny. Ale nazwe tego leku zapisze, szkoda tylko ze juz jestem w Norwegii :ech: i nie mam jak kupic. Nic to, w koncu ktos przyjedzie i mi przywiezie
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Azile, w Twoim wieku :hejhej: to o laskach w moim wieku myślałam, że są strasznie stare i w ogóle życie za nimi :hahaha:
Taką laskę jak Azile to ja mam w domu już odchowaną - i co ja mam powiedzieć??

Właśnie się zorientowałam, że w przyszłym roku do V Biegu Częstochowskiego wskoczę do wyższej kategorii wiekowej (40-49) ajć :bum:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:
kachita pisze: Azile, w Twoim wieku :hejhej: to o laskach w moim wieku myślałam, że są strasznie stare i w ogóle życie za nimi :hahaha:
Taką laskę jak Azile to ja mam w domu już odchowaną - i co ja mam powiedzieć??

Właśnie się zorientowałam, że w przyszłym roku do V Biegu Częstochowskiego wskoczę do wyższej kategorii wiekowej (40-49) ajć :bum:
Ja się pocieszam, że im wyższa kategoria wiekowa, tym większe szanse na podium :hej:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

troloblog

Miałem dzisiaj sen, że biegnę na 10k... niestety po ok. 7,5 km zadzwonił budzik... ale szło mi nadzwyczaj dobrze :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita pisze:Wstałam i pojechałam na drugi koniec miasta, żeby pobiegać z Naturą. Niestety, jakoś trenera nie było, (...)
Wieczorem wpisałam się oburzona na fanpage zBN, ale zanim mi odpowiedzieli, sama zorientowałam się, że treningi są w niedziele, a nie w soboty W soboty są tylko zawody w cyklu Grand Prix. Cóż.

:hahaha: :hahaha:

No ja też gdzieś tak do 24 roku życia to wszystko pamiętałem... No później to już było gorzej, a teraz to od kilku tygodni planuję kupić sobie mały notes, aby notować wszystko czym mam się zająć... ale ciągle zapominam aby go kupić :ojoj: :bum:
Kachita pisze:Przetestowałam też dzisiaj taki dżinks, który kupiłam w Lidlu parę miesięcy temu - lampkę ledową na klips. Przyczepiłam ją do daszka czapki. Świeci nieźle, nie majta się, ale jest dość ciężka.
Ja też sobie kupiłem ostatnio czołówkę... przez nazbyt częste odwiedziny Wujka Edka... eee każdy powód jest dobry.
No ale nie mam odwagi wypróbować, bo ludzie będą krzyczeć... "O zobacz górnik leci" :jatylko: :ojoj:
Chociaż z drugiej strony gdybym był inżynierem górnictwa... to ho ho !!! Kanada, Australia, ba Mongolia czeka na podbój :bum:
Ale nie jestem :jatylko:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:No ale nie mam odwagi wypróbować, bo ludzie będą krzyczeć... "O zobacz górnik leci" :ojoj: :bum:
Za mną nikt nie krzyczał, może dlatego, że po ciemku w parku mało kto się kręci, tylko biegacze, rowerzyści i pańcie z pieskami. Spotkałam tylko jedną grupkę młodzieży, ale nie wiem, czy coś skomentowali, bo w słuchawkach leciała właśnie dramatyczna muzyka z Black Hawk Down ;) Poza tym nawet gdyby krzyczeli, to ten, strasznie bym się tym przejęła, normalnie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Poza tym nawet gdyby krzyczeli, to ten, strasznie bym się tym przejęła, normalnie ;)
No ja widać bardziej jestem uwikłany w te... no... konwenanse...
Widać za mało asertywny jezdem. :jatylko:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
kachita pisze:Poza tym nawet gdyby krzyczeli, to ten, strasznie bym się tym przejęła, normalnie ;)
No ja widać bardziej jestem uwikłany w te... no... konwenanse...
Widać za mało asertywny jezdem. :jatylko:
Ostatnio na wieczornym biegu spotkałam przy stawiku parkę w strojach kąpielowych/bieliźnie z ubraniami przewieszonymi przez ramię, a Ty się czołówki wstydzisz :hej:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O tej porze roku to ja bez czołówki ani rusz - rano ciemno, jak wracam z pracy ciemno i jak najmłodszą położę spać też ciemno :lalala:
Obrazek
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Koszulka zaje...fajna :hej:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ahahaha...koszulka czad! Ale czemu story of your life? :ojoj:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bo non stop mam takich gości przed sobą - może nie w takich koszulkach, ale z podobną charakterystyką ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
piotr_j
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 03:44:07

Nieprzeczytany post

To przez ten ostatni punkt z koszulki ;)
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kaczita, nie zmyślaj. :bleble:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ