Nadruki na odzież
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Będę bardzo wdzięczny za namiary na firmy zajmujące się nadrukami (grafik) na stroje i odzież sportową. Chciałbym wykonać nadruki na koszulki oraz spodenki do biegania dla kilku osób. Nie będzie to z pewnością ilość hurtowa (kilka sztuk). Jeśli znacie dobre i solidne firmy w przystępnych cenach, których nadruki nie schodzą bo kilku praniach będę wdzięczny za info.
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
juz kiedys pisalem ,ze w decathlonie a jaka miejscowosc Cie interesi?
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
logotyp w warszawie jest pelno firm a technologia juz jest inna jak 10 lat temu--w internecie poszukaj
- robin_ldz
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47.11
- Życiówka w maratonie: 3.50.19
No, to udzieliłeś fachowej porady...
Gość pyta o sprawdzone firmy, a Ty mu piszesz żeby w internecie poszukał. Super!
Nie wiem jak to jest w Wawie, ale w Łodzi z nadrukami na koszulki wcale nie jest tak różowo. Swego czasu chciałem wykonać nadruk na kilkadziesiąt koszulek. Koszulki były dostarczone przez ludzi, a nadruki miały być wykonane metodą termosublimacji. Obdzwoniłem kilkadziesiąt firm i nikt nie chciał się tego podjąć. Znalazłem jednego odważnego. Drugim popularnym sposobem jest sitodruk, ale wykonanie sita jest dosyć drogą sprawą.
Moim zdaniem na początek musisz wiedzieć jaką metodą chcesz wykonać nadruk. Wtedy wiesz o czym rozmawiać z kimś kto się tym zajmuje.
Gość pyta o sprawdzone firmy, a Ty mu piszesz żeby w internecie poszukał. Super!
Nie wiem jak to jest w Wawie, ale w Łodzi z nadrukami na koszulki wcale nie jest tak różowo. Swego czasu chciałem wykonać nadruk na kilkadziesiąt koszulek. Koszulki były dostarczone przez ludzi, a nadruki miały być wykonane metodą termosublimacji. Obdzwoniłem kilkadziesiąt firm i nikt nie chciał się tego podjąć. Znalazłem jednego odważnego. Drugim popularnym sposobem jest sitodruk, ale wykonanie sita jest dosyć drogą sprawą.
Moim zdaniem na początek musisz wiedzieć jaką metodą chcesz wykonać nadruk. Wtedy wiesz o czym rozmawiać z kimś kto się tym zajmuje.
In this Religion, there are no holidays
-
- Wyga
Robin dzięki za cenną wskazówkę
W sieci sporo można znaleźć firm, ale ceny jakie oferują są najczęściej kosmiczne. Przy takiej licznej społeczności
liczyłem, że ktoś może poda pewną firmę, z dobrym stosunkiem cena/jakość, która zajmuje się tego rodzaju nadrukami...

W sieci sporo można znaleźć firm, ale ceny jakie oferują są najczęściej kosmiczne. Przy takiej licznej społeczności

- LDeska
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: 3:03:03
- Kontakt:
A jaka jest mniej więcej cena nadruku na jedną koszulkę w zależności od użytej techniki? Mi chodzi o nadruk na koszulkę techniczną, może być jednokolorowy ale chciałbym żeby to było trwałe (żeby dało się w tym przebiec kilka maratonów).
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Coraz więcej firm nie tylko tych dużych ubiera swoich pracowników w ubrania z logo firmy, ale nie tylko, rozdają np. koszulki z nadrukirm swojego logo podczas happeningów mających na celu rozreklamować biznes. Koszulki z nadrukami mogą być dodawane jako prezent do zakupów klientom, lub współpracującym innym firmom, podwykonawcom itd. W ten sposób Twój biznes jest bardziej rozpoznawalny i mocniej rozreklamowany..
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
odradzam firmę QUESTSPORT.PL
Właśnie dostałem partię koszulek...tragedia w wykonaniu.Obsługa fatalna.Mieliśmy zamówić kurtki u nich ale raczej zrezygnujemy.
Właśnie dostałem partię koszulek...tragedia w wykonaniu.Obsługa fatalna.Mieliśmy zamówić kurtki u nich ale raczej zrezygnujemy.
Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/