Obtarcia na udach od mrozu

Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

krunner pisze:Kupiłem wazelinę i smaruję wew. części ud przed długimi lub szybkimi wybieganiami. Pomaga.
No a w przyszłym roku... niestety... obrzydliwe, obcisłe, gejowsko-pedalskie legginsy :grr:
krunner
Poleciłbym raczej zwykłe leginsy, np. takie z Decathlonu. Ale co kto woli ;-)
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
PKO
Awatar użytkownika
Rem
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:30

Nieprzeczytany post

krunner pisze:Niestety, też mam ten problem. Pojawił się wraz z wydłużeniem dystansu i tempami.
Kupiłem wazelinę i smaruję wew. części ud przed długimi lub szybkimi wybieganiami. Pomaga.
No a w przyszłym roku... niestety... obrzydliwe, obcisłe, gejowsko-pedalskie legginsy :grr:
krunner
hej Kolego, masz cos przeciwko gejom? za takis wpis admin powinien Cie zbanowac.

co do legginsow: ja mam bardzo masywne uda, nie moge biegac w krotkich spodenkach, ale dobre legginsy, takie do kolana ( nie chce wymieniac nazw - ale te z Lidla są OK, zabezpieczaja uda przed otarciami.)

masz cos przeciwko gejom Kolego?

za taki tekst na zachod od naszej granicy to bys poplynal niezle.

pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
whitemamba
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Hej.trochę czasu minęło od założenia tematu, próbowałem sudokrem i wazelinę ale rewelacyjnych efektów nie było
więc kupiłem te nieszczęsne leginsy. Wczoraj kontrolne 30 min biegu żeby sprawdzić i faktycznie wygodniej i nie trzeba z kremami i wazeliną kombinować:) oczywiście zakładam na nie krótkie spodenki żeby narzeczonej na ataki śmiechu podczas mojego wyjścia nie narażać:)

pozdro
Zmiana kodu 3 z przodu:)
10km- 39.04 @3:54 pace
HM- 1:29:03 in progress
M- 3:14:12 in progress
animak_88
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak 46:24

Nieprzeczytany post

Rem pisze:
krunner pisze:Niestety, też mam ten problem. Pojawił się wraz z wydłużeniem dystansu i tempami.
Kupiłem wazelinę i smaruję wew. części ud przed długimi lub szybkimi wybieganiami. Pomaga.
krunner
hej Kolego, masz cos przeciwko gejom? za takis wpis admin powinien Cie zbanowac.

co do legginsow: ja mam bardzo masywne uda, nie moge biegac w krotkich spodenkach, ale dobre legginsy, takie do kolana ( nie chce wymieniac nazw - ale te z Lidla są OK, zabezpieczaja uda przed otarciami.)

masz cos przeciwko gejom Kolego?

za taki tekst na zachod od naszej granicy to bys poplynal niezle.

pozdrawiam

Zachod zachodem, a my jestesmy w Polsce i nie wszystko musimy czerpac z zachodu.
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

herson pisze:
ooco pisze:sudokrem to po
przed to wazelina
oj panie i tak bywa :hahaha:
Dobre :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

whitemamba pisze:Hej.trochę czasu minęło od założenia tematu, próbowałem sudokrem i wazelinę ale rewelacyjnych efektów nie było
więc kupiłem te nieszczęsne leginsy. Wczoraj kontrolne 30 min biegu żeby sprawdzić i faktycznie wygodniej i nie trzeba z kremami i wazeliną kombinować:) oczywiście zakładam na nie krótkie spodenki żeby narzeczonej na ataki śmiechu podczas mojego wyjścia nie narażać:)

pozdro
Jest jeszcze taka możliwość, że zakłada się spodenki typu kolarki a na to spadnie dresowe i też nie ma obtarć.
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Rem pisze:hej Kolego, masz cos przeciwko gejom? za takis wpis admin powinien Cie zbanowac.
Nic nie mam przeciwko. A Ty jesteś przewrażliwiony. Jeśli uraziłem - przepraszam.

ps. A o zachodniej fałszywej i obłudnej poprawności politycznej swoje zdanie mam. Nie czas i miejsce...
krunner
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ