Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gife pisze:
Gryzzelda pisze: a co sadzicie o Nike Free? Bo by mi sie na silke moze tez nadaly :lalala:
U mnie w porównaniu do płaskich Skechersów, nike free robią za żelazka. Na siłkę mogą być idealne :)
Gife, ale wez pod uwage ze ja na razie z bieganiem minimalistycznym to mam malo wspolnego :jatylko:

Ale ogolnie d... Zbita, bo dzis bylam w dwoch sklepach i nie mieli mojego rozmiaru, wiec stwierdzilam ze wszechswiat nie chce zebym w nich biegala :bum:
Takze szukam dalej. Cel: zeby sie dalo w nich biegac ze srodstopia i zeby mi nie pogorszyly shin splints i nie powodowaly nowych kontuzji, oczywiscie. No i zeby mialy jednak troche amortyzacji na asfalt
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:
Gife pisze:
Gryzzelda pisze: a co sadzicie o Nike Free? Bo by mi sie na silke moze tez nadaly :lalala:
U mnie w porównaniu do płaskich Skechersów, nike free robią za żelazka. Na siłkę mogą być idealne :)
Gife, ale wez pod uwage ze ja na razie z bieganiem minimalistycznym to mam malo wspolnego :jatylko:
Qba też twierdzi, że Skechersy nie są minimalami więc nazywanie nike free żelazkami juz na 100% ma słuszność :D
A ty masz chociaż 0 dropy w tych NB..ja mam jednak spadek 3 mm :lalala: więc masz więcej wspólnego niż ja :grr:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Qba też twierdzi, że Skechersy nie są minimalami więc nazywanie nike free żelazkami juz na 100% ma słuszność :D
A ty masz chociaż 0 dropy w tych NB..ja mam jednak spadek 3 mm :lalala: więc masz więcej wspólnego niż ja :grr:
Hola hola, to Dobajka ma NB, ja tam mam Adasie Supernova Glide 3 :jatylko:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Teraz to mnie zszokowałaś, że na siłowni macie sale zabaw dla dzieci...
Kiedy w Polsce tak bedzie?! :echech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W wielu siłowniach w Polsce (przynajmniej we Wrocławiu ;) ) są takie sale i to w sumie od lat.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

... no niestety, żeby mieć takie udogodnienia i je znać... - trzeba mieszkać w dużym mieście :echech:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:
Gife pisze:Qba też twierdzi, że Skechersy nie są minimalami więc nazywanie nike free żelazkami juz na 100% ma słuszność :D
Hola hola, to Dobajka ma NB, ja tam mam Adasie Supernova Glide 3 :jatylko:
Kup sobie, co Ci szkodzi :echech: :bum:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Kup sobie, co Ci szkodzi :echech: :bum:
no wlasnie sobie kupie :)
znalazlam sklep internetowy w Niemczech co mi je wysle nawet bez dodatkowych oplat, bo oczywiscie w tym kraju to nic nie mozna kupic :echech:
i chyba zdecyduje sie na wersje shield w barwach narodowych :oczko: http://www.zalando.no/nike-performance- ... 8-053.html
justro skocze tylko przymierzyc jakies inne najacze zeby sie upewnic co do rozmiaru
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bardziej miałem NB na myśli :jatylko: ale te nike też ładne..Myślę, że będą Ci pasować :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda,wybacz,ale gdzieś zgubiłam wątek...Zalecił Ci lekarz coś na tą nogę? :jatylko:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Bardziej miałem NB na myśli :jatylko: ale te nike też ładne..Myślę, że będą Ci pasować :hej:
Juz mi tu oczu nie mydlij, zdecydowana jestem na najacze, moze minimusy sobie na lato kupie jak sie juz moje stopki wrazliwe troche to tego komercyjnego minimalizmu przyzwyczaja :)
Poze tym NB tu nie dostaniesz, zeby sobie przymierzyc i zobaczyc jaki rozmiar pasuje, takze i tak i tak musialy by poczekac do moich odwiedzim gdzies chocby w poblizu cywilizacji
Martyna_K pisze:Gryzzelda,wybacz,ale gdzieś zgubiłam wątek...Zalecił Ci lekarz coś na tą nogę? :jatylko:
Lekarz zalecil biagac :hahaha: na razie powoli i malo, z przerwami i rozciaganiem koniecznie po i w trakcie.
Drugi lekarz w zasadzie to samo, ale jeszcze w miedzyczasie zalecil rower. No pora roku na rower niesprzyjajaca, wiec chyba na razie sobie odpuszcze, ale moze na wiosne sobie zafunduje, czemu nie :spoko: a tymczasem moze spining? Tylko na tej mojej silowni jest tyle ciekawych rzeczy, ze na nie mam czasu (i sily) na wszystko ;)
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A uświadomisz mnie kochana czym różni się rower od spinningu...? Bo kompletnie nie wiem... :ojoj:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:A uświadomisz mnie kochana czym różni się rower od spinningu...? Bo kompletnie nie wiem... :ojoj:
No bo ten spining to pod dachem uprawiasz, na rowerku stacjonarnym :oczko:
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przeczytałam wszystko. :uuusmiech:

Najważniejsze to to, że wszystkie doktory Cię wypychają na bieganie - się znaczy będzie dobrze. :taktak:

I myślę, że skoro bez butów masz ładną technikę to chyba pójście w mini to w Twoim przypadku strzał w dziesiątkę. :taktak: O butach, które wybrałaś sobie poczytałam i piszą, że w skali biegania naturalnego od 1 do 10 są w połowie skali, więc może to faktycznie jest dobry wybór na początek. :)

Ja najcze free raz mierzyłam (nie ten model) i do tej pory żałuję, że ich wtedy nie kupiłam.

Zamówiłaś jej już? :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No wlasnie dlatego ze sa w polowie skali sie na nie zdecydowalam.
Jeszcze nie zamowilam, ale chyba zrobie to jutro z samego rana, zeby mi sie czasem nie odwidzialo :) czas oczekiwania 2-6 dni, ale znajac norweskich celnikow, ktorzy musza paczke przepuscic przez swoje rece, moge i po Swietach je dostac :lalala:
ODPOWIEDZ