Yamaksa

610 jest ok, mi ekran dotykowy pasuje, choć nie wiem jak jest z jego trwałością. Mam jeden działający rok i wydaje mi się, że jego czułość jest mniejsza niż na początku.KarolinaP pisze:hej hej jakieś nowe opinie odnośnie tego sprzętu?zastanawiam się nad kupnem, pod uwagę biorę model 210, 405 lub 610
może od 2009 roku opinie się zmieniły?:)
pozdrawiam
P@weł bardzo jest mi miło iż zwróciłeś uwagę na fakt iż zapewne mój nadgarstek jest niewiele szerszy (albo i nie jest wcale) niż tarcza zegarkaP@weł pisze:Piechu, tylko że na zapewne zgrabnym, ale szczupłym damskim przegubie Karoliny, 310-tka może wyglądać nieco gigantycznie..Takie mam wrażenie, popraw mnie, jeśli się mylę
Mam lichą łapkę i uważam, ze 310 jest wygodna. Mimo wystającej kości nadgarstka i jego niewielkiego obwodu nic nie obciera, nie drażni. Musisz zwyczajnie przymierzyć zegarek. Bo tak jak pisałem 610 jest tak samo duża jak 310 i subiektywnie po przymierzeniu leżała tak samo jak 310.KarolinaP pisze:akt to nie wybieg mody panie Piechu ale przecież chodzi też o wygodęobawiam się, że albo mogę mieć problem z jego stabilnym zapięciem albo będzie mi ocierał kostkę
)