Endomondo - opinie
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Tak. STL zdaje się, daje nawet wybór - albo opcja 'Run Live' - i jest podgląd na stronie, albo opcja 'Run' - zakładam, że wtedy podglądu nie ma, to jest funkcjonalność dla użytkowników bez pakietów danych, którzy mogą sobie po prostu pobiec, GPSem zapisać trasę w komórce, a potem, mając gdzies Wi-Fi, wrzucić ją do sieci.
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Opcja live jest dostępna tylko w wersji pro.grim80 pisze:Tak. STL zdaje się, daje nawet wybór - albo opcja 'Run Live' - i jest podgląd na stronie, albo opcja 'Run' - zakładam, że wtedy podglądu nie ma, to jest funkcjonalność dla użytkowników bez pakietów danych, którzy mogą sobie po prostu pobiec, GPSem zapisać trasę w komórce, a potem, mając gdzies Wi-Fi, wrzucić ją do sieci.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 12:06 przez moonfall84, łącznie zmieniany 1 raz.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Myślę, że w STL tylko taka wersja jest do rozważenia, biorąc pod uwagę, że free nie daje ani uploadu na stronę, ani nawet do gpx 

- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie do końca. Mam wersje pro, kupioną za chyba 2pln, do ustawienia jest: wyłączony/10s/20s/30s/60s.grim80 pisze:No i opóźniony start - Endo ma niby to samo, ale defaultowo jest to 10 sekund i koniec
Czy ja dobrze rozumiem, że żeby w STL-u mieć podgląd na żywo, export do gpx-a i na stronę trzeba mieć wersję STL-a w pro?? Ile ta przyjemność kosztuje?? (rozumiem, że nie ma osobnej płatności za soft i za stronę, jak to zrobiło teraz endo?
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
W tej chwili 7,70 peelenów w promocji. Stronka póki co za freeP@weł pisze: Ile ta przyjemność kosztuje?? (rozumiem, że nie ma osobnej płatności za soft i za stronę, jak to zrobiło teraz endo?

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Czyli tylko 4 opcje - w RK free ustawisz sobie jakikolwiek czas opóźnienia - dla mnie 10s to za mało, a 20s już za dużoP@weł pisze:Nie do końca. Mam wersje pro, kupioną za chyba 2pln, do ustawienia jest: wyłączony/10s/20s/30s/60s.grim80 pisze:No i opóźniony start - Endo ma niby to samo, ale defaultowo jest to 10 sekund i koniec

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ja w endomondo pro na ajfonie ustawiam sobie tez dowolny czas opozienia.
Aktualnie mam 12 s
Aktualnie mam 12 s

- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
A ja mam to w wersji free

RK właśnie jakiś update wypuścić, dziś zaciągnąłem, lekka zmiana wyglądu apki, zobaczymy, jak się spisze w biegu :D

RK właśnie jakiś update wypuścić, dziś zaciągnąłem, lekka zmiana wyglądu apki, zobaczymy, jak się spisze w biegu :D
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
tak, tylko zeby ogladac mnie na zywo trzeba wykupic w RK abonament na stroniegrim80 pisze:A ja mam to w wersji free![]()
![]()

ale sama apka jest bardzo fajna, wyprobowalam kilka razy
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Aktualizujesz wagę poprzez zakładkę "settings"... nie widzę innej możliwości. Upierdliwe to, bo przy każdej aktualizacji musisz potwierdzać hasło konta. Ludki na blogu endomondo też poruszyły tę kwestię. Na razie odpowiedzi ze strony supportu brak.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
U mnie tak nie jestPiechu pisze:Upierdliwe to, bo przy każdej aktualizacji musisz potwierdzać hasło konta. Ludki na blogu endomondo też poruszyły tę kwestię. Na razie odpowiedzi ze strony supportu brak.

-
- Dyskutant
Nie wiem czy to prawidłowe wrażenie, ale wydaje mi się jakby Endomondo "nie nadążało" za mną w zacienionym terenie. Pokazuje, że biegłem na 6:00, a sigma sport RC 14.11 mówi mi, że biegnę o pół minuty szybciej. Na wykresie prędkości widać, że czasami zwalniam prawie do zera a nic takiego nie ma miejsca. Idzie to jakoś naprawić?
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
może głupie pytanie - ale kiedyś mi endo "rysowało" całą trasę a teraz widzę tylko oznaczenia co kilometr. Oczywiście jak przesuwam się po wykresie czasu - widać, że cała trasa jest dokładnie zapisana. Co zrobić zatem by "narysowało" dokładnie kreski:
Teraz widzę tak:

a chciałbym by te punkty co km były "połączone"
Teraz widzę tak:

a chciałbym by te punkty co km były "połączone"
zgodnie z naturą!
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
nie ma się czym podniecać, kolejna awaria (pewnie chwilowa) na endomondo