Witam
W jaki sposob moge edytowac miedzyczasy w pliku z treningu. Nie moge znalezc takiej opcji w endo i runkeeper, a podczas treningu gps zgubil sygnal, trase dodalem ale wyszly nierealne miedzyczasy jak moge je edytowac???
Milaaa
Edycja miedzyczasow w pliku gpx
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:38:28
- Życiówka w maratonie: 02:56:00
Może spróbuj run-loga, w nim taka edycja to pikuś.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
a próbowałeś jakiegoś edytora gpx? googlowanie nie boli 

"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
GPS Prune na przykład 

- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Pozostaje ręczne edytowanie 
Ja miałem tak po biegu UEK. 8km w 47:56, Endo nawaliło, więc zrobiłem na stronie zrzut trasy, dodałem czas. Wyszedł oczywiście równy bieg, bez zmian tempa. Na szczęście miałem z domtelu międzyczasy po każdym 1,6km. Wrzut gpx-a do GPS Prune, obczaiłem, które punkty są punktami początkowymi kolejnej pętli, dla nich zmieniłem czas zgodnie z każdym kółkiem, a czasy pośrednie - arytmetycznie. Żmudne, ale trochę lepiej oddało tempo biegu.

Ja miałem tak po biegu UEK. 8km w 47:56, Endo nawaliło, więc zrobiłem na stronie zrzut trasy, dodałem czas. Wyszedł oczywiście równy bieg, bez zmian tempa. Na szczęście miałem z domtelu międzyczasy po każdym 1,6km. Wrzut gpx-a do GPS Prune, obczaiłem, które punkty są punktami początkowymi kolejnej pętli, dla nich zmieniłem czas zgodnie z każdym kółkiem, a czasy pośrednie - arytmetycznie. Żmudne, ale trochę lepiej oddało tempo biegu.