Dobajka - komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Zbyt skromnie podeszłaś do swojego wyniku z niedzieli - na oficjalnej liście masz 1:02:19 (netto 1:02:16)
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dobajka,a tak z ciekawości,ile kosztuje wpisowe (to najmniejsze w najwcześniejszym terminie) na maraton w Wiedniu....?
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Martyna pierwszych 2000 miejsc to 57 euro
potem 2001 - 7500 uczestników to 77 euro ( jak do tej pory trwa ta stawka bo tyle zapłaciłam)
potem 2001 - 7500 uczestników to 77 euro ( jak do tej pory trwa ta stawka bo tyle zapłaciłam)
-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:43:20
Dobajka - "I wish you were here"!!! -Dzięki za pomysł.
Grand Prix w tą sobotę było boskie. Bieg we mgle - mijaliśmy niewidzialny kopiec Piłsudskiego . Chwilami pełen surrealizm- przede mną mgła, za mną mgła i nie widzę nikogo, rozumiesz -śmigam sam po lesie z myślą co ja tu robię. Podbiegi po asfalcie, ostre zbiegi po liściach i błocie, góra-dół, góra-dół, las, gałęzie, pnie na ścieżkach, strzałki na drzewach - odlot! Szkoda, że nie mogę wystartować 7 grudnia- akurat wyjeżdżam, ale już ostrzę sobie zęby na styczeń.
PS wejdź na stronę i obejrzyj zdjęcia/film z oficjalnej strony- biegnę z numerkiem na nodze w 1:17 filmu
Grand Prix w tą sobotę było boskie. Bieg we mgle - mijaliśmy niewidzialny kopiec Piłsudskiego . Chwilami pełen surrealizm- przede mną mgła, za mną mgła i nie widzę nikogo, rozumiesz -śmigam sam po lesie z myślą co ja tu robię. Podbiegi po asfalcie, ostre zbiegi po liściach i błocie, góra-dół, góra-dół, las, gałęzie, pnie na ścieżkach, strzałki na drzewach - odlot! Szkoda, że nie mogę wystartować 7 grudnia- akurat wyjeżdżam, ale już ostrzę sobie zęby na styczeń.
PS wejdź na stronę i obejrzyj zdjęcia/film z oficjalnej strony- biegnę z numerkiem na nodze w 1:17 filmu
you got to lose to know how to win
Moje wypociny...
... i wasz odzew.
10 km 44:56 (Liverpool Spring 10k 2016) półmaraton 1:40:41 maraton 3:32:53 (Dębno 2013) Ultra 100+ 16:08:02 (B7D 2014)
Moje wypociny...
... i wasz odzew.
10 km 44:56 (Liverpool Spring 10k 2016) półmaraton 1:40:41 maraton 3:32:53 (Dębno 2013) Ultra 100+ 16:08:02 (B7D 2014)
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Dobajka - ja już pobiegałem rano.. a Ty?
Wikingu - jaki czas zrobiłeś w sobotę? Ja, przyznam szczerze, trochę się załamałem (ale powoli mi przechodzi) - liczyłem na dużo lepszy występ...
Wikingu - jaki czas zrobiłeś w sobotę? Ja, przyznam szczerze, trochę się załamałem (ale powoli mi przechodzi) - liczyłem na dużo lepszy występ...
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Wiking
Teraz to już strasznie żałuję,że nie wyskoczyła mi weekendowa praca i nie mogłam pobiec
Bardzo fajny film z imprezy energetyczny a nie nostalgiczny jak wiekszość filmików które oglądałam. Dość się tam opatuliłeś ledwo czubek nosa Ci wystawał :uuusmiech:
Grim dzięki za impuls gdyby nie Ty to nie ruszyłabym dziś tyłka z kanapy :uuusmiech: :uuusmiech:
Teraz to już strasznie żałuję,że nie wyskoczyła mi weekendowa praca i nie mogłam pobiec
Bardzo fajny film z imprezy energetyczny a nie nostalgiczny jak wiekszość filmików które oglądałam. Dość się tam opatuliłeś ledwo czubek nosa Ci wystawał :uuusmiech:
Grim dzięki za impuls gdyby nie Ty to nie ruszyłabym dziś tyłka z kanapy :uuusmiech: :uuusmiech:
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
Do usług
A tempo, jak widzę, całkiem fajne miałaś, więc trening całkiem całkiem
Co do biegania przy ulicy - też nie lubię, choć czasem nie mam wyboru :/
A tempo, jak widzę, całkiem fajne miałaś, więc trening całkiem całkiem
Co do biegania przy ulicy - też nie lubię, choć czasem nie mam wyboru :/
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Dobajka,ale nie powiesz-satysfakcja po tym,jak się wygramoli człowiek z domu jest niewypowiedziana
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
To fakt duma to drugie imię
Chciałam szybko uciec od smrodku ulicy Nawet muzę podgłosiłam, żeby nie słyszeć silników :uuusmiech:A tempo, jak widzę, całkiem fajne miałaś, więc trening całkiem całkiem
Ostatnio zmieniony 19 lis 2012, 21:53 przez Dobajka, łącznie zmieniany 1 raz.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Motywacja forumowa działa cuda.
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Jakoś do tej pory nigdy o tym tak nie myślałam. To trochę ekshibicjonizm kiedy się opisuje swoje życie na forum...wcześniej nie zastanawiałam się,że to może być czasem prawie opcja terapeutyczna :uuusmiech:
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
A pewnie, jak się łapie doła, że taki beznadziejny z nas biegacz, to zawsze można poczytać ponownie własną relację z jakiś super zawodów itd. Zdarza mi się, a pamiętam, że i Alexia praktykowała.
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Człowiek to zwierzę stadne...jak by nie patrzeć A tu takie stado biegające.
Jak ktoś sie potknie to ciągnie reszta, nawet za łeb
Jak ktoś sie potknie to ciągnie reszta, nawet za łeb
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
To chyba mój leń przeszedł na Ciebie
Miło zobaczyć radosną buźkę, widać, że fun na biegu był, a widok trasy boski.
Miło zobaczyć radosną buźkę, widać, że fun na biegu był, a widok trasy boski.
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Dobajko, a powiedz mi skąd Ty taką tabelkę wytrzasnęłaś? Bo świetnie rozpisane są te tempa i kalorie itd... :uuusmiech: