![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Pozdr
Zrobiłem ten 1000 ale żeby nie tracić motywacji zapisałem się wczoraj na Półmaraton Warszawski 24. marca 2013 ... co Ty na to ? Bo chyba jest jeszcze kilka wolnych miejsc ... :Pslaweko pisze: Ja pomału zaczynam "rozbiegiwać" moje kontuzje (lewe kolano a jakby tego było mało - w ubiegłym tygodniu doszła do niegoprawa kostka). Ale nie ma to tamto - łatwo skóry nie sprzedam
![]()
Rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!slaweko pisze:Dla mnie się znalazło, też już się zapisałemAndyql pisze:[...]Półmaraton Warszawski 24. marca 2013 ... co Ty na to ? Bo chyba jest jeszcze kilka wolnych miejsc ... :P
Pozdr, A.![]()
Pozdr,
so
UważamAndyql pisze:Sławek, dlaczego my w ogóle nie biegamy maratonów ??? Nie uważasz, że trzeba cos z tym zrobić ? :P
Ależ my biegamy !!! Cały czas. O ile wiem, bez nartultrabona pisze:Przetarłam oczy z zimowego snu i co widzę? Ostatni wpis w listopadzie! To, że ja zapadam w sen zimowy i nie biegam, to pewne. Ale Wy???![]()
Za oknem piękna zima. Hej, BBL! Przypominam, że bieganie na nartach to też BIEGANIE. I też je można lubić.