Witam. Taka mała, lekko upierdliwa sprawa.
W browserze internetowym mam w zakładkach link do pewnego wątku.
Jak spowodować, żeby link przechodził zawsze na koniec wątku a nie do określonego postu?
Pozdrawiam.
Jak zrobić stały link do ostatniego postu w wątku?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie wiem czy się da, posty są stronicowane.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Może nie do ostatniego, ale do nieprzeczytanego (a jeśli nie ma nieprzeczytanych, to przekieruje na ostatnią stronę) - trzeba dodać na końcu do adresu wątku "&view=unread#unread".
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O dzięki wam Magicy phpBB
Sposób Kachity działa po zalogowaniu; "start=999999999" od Michlimes działa zawsze.
Z ciekawości spróbowałem też dodać na koniec &start=999999999#p999999999 ale to nie działa.
Wygląda na to, żeby obejrzeć dokładnie ostatniego posta, trzeba napisać program, który ładuje i parsuje stronę z linkiem do ostatniego posta (spis wątków) i następnie woła przeglądarkę z adresem
Pozdro.
Sposób Kachity działa po zalogowaniu; "start=999999999" od Michlimes działa zawsze.
Z ciekawości spróbowałem też dodać na koniec &start=999999999#p999999999 ale to nie działa.
Wygląda na to, żeby obejrzeć dokładnie ostatniego posta, trzeba napisać program, który ładuje i parsuje stronę z linkiem do ostatniego posta (spis wątków) i następnie woła przeglądarkę z adresem
Pozdro.