Ja to biegałem tempem startowym na dychę.Czy to było Twoje startowe,czy się trochę oszczędzałeś?

Moderator: infernal
Ja szczególnie lubię tego typu treningi, szybko, sprawnie, tak jak trzeba.Krzychu M pisze:Takie dwójeczki interwałowo to jest trening jaki lubię i często biegałem przed maratonem(3X3km też)
Ja to biegałem tempem startowym na dychę.Czy to było Twoje startowe,czy się trochę oszczędzałeś?
Spokojnie do przodu, najwazniejsze żeby nam wszystkim zdrowie dopisywało. Startujesz również w sylwestra ?panucci10 pisze:Wchodzi Ci wszystko jak chceszExtra! Dycha Twoja!
Szczerze mówiąc nie biore teraz pulsometru na tempa. Biegam to czysto na czas, który mam określony w tabelach.Ciawaraz pisze:Mierzyles tetno na dwojkach ? Jak samopoczucie po takim treningu ?w założeniu ten trening ma by. W tempie startowym ?
nono wiadomo, zdrowie to podstawa sukcesu!Darekbe022 pisze:panucci10 napisał(a):
Wchodzi Ci wszystko jak chceszExtra! Dycha Twoja!
Spokojnie do przodu, najwazniejsze żeby nam wszystkim zdrowie dopisywało. Startujesz również w sylwestra ?
Czy planujesz balety ??
mihumor pisze:Jeśli dobrze to czułeś to jesteś na dobrej drodze, to odczucie styrania po treningu jest interesujące i pozytywne - forma rośnie
Z tym "nikt" to się nie do końca zgodzę. Wiesz... szukam jakiś argumentów, które byłby w stanie zbić TwojeCo ty mówisz Sylwek zależy gdzie kupujesz i co jesz nie wiem czemu Polakom Ameryka kojarzy sie tylko z fast foodami i innym gownem no moze inaczej tutaj ten cały syf powstał ale tego nikt nie je