Odzież dla początkującego na jesień i zimę

k-9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć wam!
Przymierzam się do kupienia odpowiednich ciuchów na jesień/zima. Biegam min od roku. i moje dystanse jak na amatora to ok 20-30km tygodniowo (biegam 4x w tyg pod rząd). Teraz biegam w spodniach dresowych, w bawełnianym t-shirtcie, bluzie i kurtce + rękawiczki...
Trochę sporo materiałów mam na sobie i po skończonym biegu wszystko jest ciężkie od potu i tak średnio jest... Nie chce myśleć jak przyjdzie zima i minusowe stopnie :ech: :ech:
Patrząc na decathlon w miarę tanie ciuchy oferuje firma KALENJI.
Planuje kupić:
1) bluzę z długim rękawem
2) Kurtkę wiatrówkę.
Nie wiem czy kupować legginsy... W nogi jest mi ciepło i mi nie marzną... Choć może warto jednak kupić legginsy?...?
PKO
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

moooże i warto, ale w pierwszej kolejności nie zaszkodzi rzucić okiem przynajmniej na pierwszą stronę działu w którym zakładasz temat...
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lenie, lenie wszędzie
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Skąd się to wzięło? Z fejsbuka, czy tylko zbiegło się w czasie?

Widziałem na jakimś forum zasadę, że pierwsze kilka postów po założeniu konta pojawia się dopiero wtedy, gdy moderator je zatwierdzi. Na takie przypadki jak ten było by jak znalazł.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ