Moderator: infernal
też sie cieszeKrzychu M pisze:To dobrze,że biegać możeszBędzie tylko lepiej.Mnie choroba dopadła,więc trochę popauazuję
dzieki MartnaMartyna_K pisze:No Pannuci, to świetnie,że możesz chociaż trochę biegaćCierpliwości życzę podczas rehabilitacji!
Spokojnie dasz radekachita pisze:Dżizas, jak tak Was czytam z tymi kontuzjami, to ja nie wiem, czy ja przeżyję mój pierwszy maraton, jak rozpadam się już przy połówce
Szybkiego powrotu do pełnej sprawności!
dokładnie tak! My biegacze wszystkiemu podołamykachita pisze:Panucci, mnie ciągle coś boli, za każdym razem coś innegoAle spoko, damy wszyscy radę, no bo kto jak nie my
Bede chciał zadzwonic w tym tyg do niego! A jakie sa mniej wiecej vzasy oczeiwania na wizyte?pulchniak pisze:Panucci polecam Kaczmarka. Zalinkowałem go u siebie na blogu.
Umówił się ze mna na następny dzień. Jak zadzwonisz to się nie zdziw że nie odbiera, ale oddzwania.panucci10 pisze:dokładnie tak! My biegacze wszystkiemu podołamykachita pisze:Panucci, mnie ciągle coś boli, za każdym razem coś innegoAle spoko, damy wszyscy radę, no bo kto jak nie my
![]()
Bede chciał zadzwonic w tym tyg do niego! A jakie sa mniej wiecej vzasy oczeiwania na wizyte?pulchniak pisze:Panucci polecam Kaczmarka. Zalinkowałem go u siebie na blogu.
juz nie mogłem sie doczekac powrotu!Krzychu M pisze:Widzę,że się powoli rozkręcasz.To dobrze![]()
Jak już dobrze zaleczysz to dziadostwo to się gdzieś spotkamy na ustawce....biegowej oczywiście![]()
Dyszkę albo nawet połówkę w mocnym tempie.Bo zawody to daleko przed nami......
eee no to super by bylo jakby takie teminy byly, a ztym dzwonieniem to cenna informacja! Dzieki Tomek!pulchniak pisze:Umówił się ze mna na następny dzień. Jak zadzwonisz to się nie zdziw że nie odbiera, ale oddzwania.