Zimowy komplet do biegania za rozsądne pieniądze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Watpie zebys akurat ta przymierzal, bo ja swoja kupilem jakies 5 lat temu (nie pamietam kiedy dokladnie ale dawno), a wiec mala szansa ze to ta sama.
-
- Zaprawiony W Bojach
40C, krótki program 20min., odwirowanie 1000 obrotów, bez suszenia. Wszystkie ciuchy do biegania piorę w ten sposób, bo wszystkie są niebawełniane (z wyjątkiem kilku par skarpet). Większość kupiłem w Decathlonie.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
chyba nie trudnoi się domyślić, że mówię o tej - którą ktoś w tym watku własnie podał - a ty potem o samej firmie pisałeśyaro1986 pisze:Watpie zebys akurat ta przymierzal, bo ja swoja kupilem jakies 5 lat temu (nie pamietam kiedy dokladnie ale dawno), a wiec mala szansa ze to ta sama.
ps. Teraz spostrzegłem, że jednak tu była mowa o długim rękawie - ja przymierzałem taką z krótkim (opisaną jako do sportów siłowych)
zgodnie z naturą!
- herson
- Zaprawiony W Bojach
tussi5 pisze:Platini w do jakich temperatur wrzucasz ten komplecik (koszulka + bluza) z twoich linkow?
Platini76 pisze:40C, krótki program 20min., odwirowanie 1000 obrotów, bez suszenia. Wszystkie ciuchy do biegania piorę w ten sposób, bo wszystkie są niebawełniane (z wyjątkiem kilku par skarpet). Większość kupiłem w Decathlonie.

-
- Zaprawiony W Bojach

- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
Też się z tego dzisiaj śmiałem :D
No ale jak nie sprecyzował ^^ Hehe powinien ten cytat być przynajmniej "postem tygodnia"
No ale jak nie sprecyzował ^^ Hehe powinien ten cytat być przynajmniej "postem tygodnia"
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
Witam, chciałbym zapoznać się z Waszą opinią nt owych spodni Brubeck'a: MODEL 'Unisex Sekko Soma LE10160'
Chodzi mi dokładnie o to, jak się one sprawdzają w utrzymywaniu ciepła w obecnych temperaturach i minusowych, dajmy na to do -8/-10
Mam wątpliwości czy je zakupić, czy szukać czegoś innego. Ewentualnie proszę o jakieś alternatywy. Pozdro
Chodzi mi dokładnie o to, jak się one sprawdzają w utrzymywaniu ciepła w obecnych temperaturach i minusowych, dajmy na to do -8/-10
Mam wątpliwości czy je zakupić, czy szukać czegoś innego. Ewentualnie proszę o jakieś alternatywy. Pozdro
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Co prawda to nie komplet, ale sama koszulka, ale kupiłem w promocji w Decathlonie koszulkę termo z długim rękawkiem i stójką (kołnierzyk) z Kalenji. Koszt: 59,-. Nie mogę jej znaleźć na stronie sklepu, żeby dać linka. Koszulka bardzo fajna, elastyczna, obcisła, bardzo przyjemna materiałowo. Mam podobną z kompletu Hi-Teca, ale ta jest lepsza. Kiedy ją ubrałem, miałem fajne uczucie, jakby mnie grzała, czyli nie pozwalała ciepłu uciekać tak szybko
. Po pierwszym teście nie ma przykrego zapachu, można ją użyć ponownie.

P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
-
- Zaprawiony W Bojach
W ogóle nie brałem pod uwagę innej interpretacji, a tu maszlapka88 pisze: Ja też czytając słowo "wrzucasz" pomyślałem o wrzucaniu do pralki

-
- Rozgrzewający Się
kupiłem bluzke z długim rekawem (model Bioline) i bluze (model Bebrus) Stoor. Pierwszy bieg 9km biegało się bardzo przyjemnie przy 7 C było trochę za ciepło. Polecam od siebie
jakby ktos sie wahał nad rozmiarówką 183 cm/90 kg rozmiar XXL pasuje idealnie
jakby ktos sie wahał nad rozmiarówką 183 cm/90 kg rozmiar XXL pasuje idealnie
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Jeśli chodzi o spodnie do biegania, to nabyłem to:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2770535670
W zasadzie, to akurat w ramach gwiazdki nadchodzącej rodzice stwierdzili, że kupią coś w związku z moją pasją, no i padło na spodnie, żeby -20 mnie nie odstraszało od biegania. Czekać będą pod choinką
Wydaje mi się, że to dośc dobra cena, jak za alpinusa i materiał Polartec?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2770535670
W zasadzie, to akurat w ramach gwiazdki nadchodzącej rodzice stwierdzili, że kupią coś w związku z moją pasją, no i padło na spodnie, żeby -20 mnie nie odstraszało od biegania. Czekać będą pod choinką

Wydaje mi się, że to dośc dobra cena, jak za alpinusa i materiał Polartec?