Komentarz do artykułu MAPTAQ NEO - nowy zegarek dla biegaczy z GPS i pomiarem tętna

froth
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

gdzie mozna kupic w takiej cenie ? (200zl?)
PKO
Awatar użytkownika
dirtybutclean
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o wskazanie pulsometru miałem u siebie ten sam problem. Pomaga zwilzenie paska przed biegiem. Posiadam wersję globalsat gh625m okazyjnie kupiona za 200 złotych i regularnie aktualizowanym oprogramowaniem. Są interwaly i wszystkie funkcje garmina. Na rynek niemiecki mapteqa sprzedaje Tchibo pod swoją marką. Ale globalsat gh625m był sprzedawany w Lidlu niemieckim pod marką Crivit. Za kwotę 79 EUR w pełni wydajny zegarek biegowy to naprawdę była okazja. Mam i chwale do tej pory.
heniekk
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

froth pisze:gdzie mozna kupic w takiej cenie ? (200zl?)
Śledź allegro. Za 199 rozeszło się pare sztuk w kilkanaście godzin.
froth
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wszedzie w cenie 560, nawet na allegro.

Sa jakies inne tanie zegarki o podobnych funkcjach, z naciskiem na to zeby wodoszczelnosc byla 100m. bardzo zalezy mi na tej ostatniej funkcji, a jednak wiekszosc zegarkow z gps`em ma WR 30m. ( z pulsometrem nie mozna plywac, aczkolwiek mi zalezy rowniez na pomiarze odleglosci i predkosci na wodzie).
froth
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Heniek jak Ci sie sprawuje ten zegarek?
heniekk
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wszedzie w cenie 560, nawet na allegro.

No wiesz, na dzisiaj jakikolwiek nowy GPS/puls w kwocie poniżej 400zł to okazja dlatego napisałem śledź, a nie wejdź i kup.

Sa jakies inne tanie zegarki o podobnych funkcjach, z naciskiem na to zeby wodoszczelnosc byla 100m. bardzo zalezy mi na tej ostatniej funkcji, a jednak wiekszosc zegarkow z gps`em ma WR 30m. ( z pulsometrem nie mozna plywac, aczkolwiek mi zalezy rowniez na pomiarze odleglosci i predkosci na wodzie).

Jeśli chcesz mierzyć podczas pływania to o ile wiem potrzebujesz zegarka do tego przystosowanego, (patrz: modele triathlonowe) tj. pomiar za pomocą jakiegoś czujnika, a nie gps ( który w wodzie wariuje ).

Heniek jak Ci sie sprawuje ten zegarek?

Nie ma problemów. Potwierdzają się też, póki co informacje z recenzji o dużej czułości układu gps. W gęstym lesie przy średniej mgle nie gubi sygnału i nie zniekształca śladu. Do 350zł bym go polecił.
vemmik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 35,45
Życiówka w maratonie: 2,37,05

Nieprzeczytany post

Witajcie,

Mam do sprzedania bardzo podobny zegarek wydany przez Runtastic (czarny) i działa oczywiście z ich aplikacją na tel. Android, Apple, Windows itd. Posiada sporo opcji. Kosztuje on u nich 150 euro plus wysyłka. Czyli około 650zł. Sprzedam za 400zł z wysyłką. Pracuje też z programem Maptaq, gdzie widać mapkę, międzyczasy itd. Pliki można też przesłać do Run Keeper i innych znanych programów itd. Odbiór osobisty również w Trójmieście lub wysyłka. Zegarek praktycznie nowy. Używany sporadycznie. Pudełko , pasek do mierzenia tętna, nakładka na rower. Polecam. Zainteresowanym podaję telefon 793 209 067 .

Szczegóły tutaj :
https://www.runtastic.com/shop/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ