Acer - komentarze
Moderator: infernal
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rozpędzasz się kolego Jak z rzucaniem fajek u Ciebie?
-
- Stary Wyga
W moim wypadku jeden mogłoby być o ten jeden za dużo. Nie palę od 3 sierpnia i dobrze mi z tym. Powoli czuję jak się organizm oczyszcza:) Wytrwałości życzę.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
acer pisze:gonić?...przy mojej "regularności" to chyba nie będzie trudnerubin pisze:.....Będę podglądać i Cię gonić
Kurcze, acer, się stało, normalnie (przynajmniej w tym jednym aspekcie No, ale ponieważ nie liczy się ilość a jakość - to nadal jestem daleko z tyłu. Pozdrawiam i stanowczo motywuję !!!acer pisze:24.11 - sobota
3 treningi biegowe w sumie 29,2 km, 1 trening na basenie (tym razem więcej kraula i szyja dziś nie boli jak ostatnio).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję Wam chłopaki wytrzymałości, ja teoretycznie nie palę od sierpnia zaszłego roku. Teoretycznie, bo do piwka sobie czasem zapalę, ale to raczej w sytuacjach towarzysko-knajpianych, niż do tego piwka w domu. A że te zdarzają się rzadko, to i rzadko fajczę
A waga - nie chudnę, co mnie wkurza, ale też nie tyję, co mnie cieszy. I jak tu dogodzić kobiecie?
A waga - nie chudnę, co mnie wkurza, ale też nie tyję, co mnie cieszy. I jak tu dogodzić kobiecie?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Ostatnie posty wcięło, więc nie edytuję tego wyżej, tylko wklepuję nowy.
Waga Ci pięknie schodzi, pewnie przełoży się to i z czasem na bieganie. Czyżbyś uzależnił się od podbiegów?
Waga Ci pięknie schodzi, pewnie przełoży się to i z czasem na bieganie. Czyżbyś uzależnił się od podbiegów?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
fajny trening, kilometraż niezły i tempo też ponoć idealne na trening co do podbiegów to powiem Ci, że rzeczywiście możesz znaleźć coś "mocniejszego" - ja dzisiaj pokonałem wcale nie straszny podbieg (wiem gdzie są w okolicy gorsze) ale i tak nogi czują to dosyć mocno... Powodzenia w budowaniu siły na wiosnę