Dobajka - komentarze
Moderator: infernal
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zdjęcia przecudne! Biegasz w pięnych miejscach, u nas niestety beton,, kostka i asfalt.
Za wyjazd trzymam kciuki, i to mocno mocno!I liczę na fotorelację
Za wyjazd trzymam kciuki, i to mocno mocno!I liczę na fotorelację
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52,58
- Życiówka w maratonie: 4'19
Dzięki wszystkim za doping.
Zastanawiam się właśnie nad problemem wielkiej wagi... W CO BY SIĘ TU UBRAĆ NA TON ZAKOŃCZENIE SEZONU
Zastanawiam się właśnie nad problemem wielkiej wagi... W CO BY SIĘ TU UBRAĆ NA TON ZAKOŃCZENIE SEZONU
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Dobajka zaufaj własnym nogom a nie jakimś instancjom. Będzie dobrze a na pewno pięknie.
Powodzenia
Powodzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
Obowiązkowe trzymanie kciuków!:) Powodzenia!!!!!!!
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Przepięknie, cudnie... oczywiście piszę o zdjęciach z poniedziałku
Ale to co sie działo przed maratony i w dniu maratonu... masakra, w szoku jestem, że nie pozwolili Ci biec... i ta woda...
Ale to co sie działo przed maratony i w dniu maratonu... masakra, w szoku jestem, że nie pozwolili Ci biec... i ta woda...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Oj sie dzialo na tych niedzielnych biegach. Wichury, zamiecie, ziiiimno. Mnie niestety nie dziwi, ze nie pozwolono Ci pobiec, regulamin wszystkich imprez, z jakimi mialam do czynienia wyraznie zabranial odstepowania numerka. A jesli ludzie mimo wszystko to robia, to po kryjomu, numerek odbiera prawowity wlasciciel i potem przekazuje, albo daje upowaznienie, by ktos odebral numer - oficjalnie dla niego. Rozumiem, ze musialo byc Ci bardzo przykro, ale jak piszesz - za rok!
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie nie wszystko dzieje się po kryjomu.
We Frankfurcie dopłaca się 10 euro za legalna zmianę, w Atenach wypełnia się kosmiczne formularze, ale można pobiec jako JA...
Gdybym chciała kombinować to w sumie nie ma problemu...masz badania( w naszym kraju najczęściej lewe i odebrał by mi numer mąż...to niezbyt trudne. Ale nie o to tu chodzi...
We Frankfurcie dopłaca się 10 euro za legalna zmianę, w Atenach wypełnia się kosmiczne formularze, ale można pobiec jako JA...
Gdybym chciała kombinować to w sumie nie ma problemu...masz badania( w naszym kraju najczęściej lewe i odebrał by mi numer mąż...to niezbyt trudne. Ale nie o to tu chodzi...
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Ah, Dobajka, jak widze te zdjecia z niedzieli, to moze lepiej ze ci tego numerka nie dali? za rok na pewno bedzie lepsza pogoda
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Też tak się pocieszałam
Świata bym na pewno nie zawojowała...
A tak mam dalej zapał :uuusmiech:
Właśnie przed chwilą uiściłam opłatę za...Barcelonę 2013 :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
Świata bym na pewno nie zawojowała...
A tak mam dalej zapał :uuusmiech:
Właśnie przed chwilą uiściłam opłatę za...Barcelonę 2013 :uuusmiech: :uuusmiech: :uuusmiech:
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Barcelona w moim prywatnym rankingu miejsc nawet wyprzedza Wenecje! Dobry system w tym Frankfurcie, we Francji obrot numerkami zakazany - oficjalnie z powodu certyfikatow zdrowotnych i kwestii odpowiedzialnosci cywilnej. W rezultacie czarny rynek kwitnie, na biegi takie jak moj niedzielny to sa koniki sprzedajace pakiety z trzykrotna przebitka. Zupelnie nie mialam na mysli, ze powinnas byla kombinowac, rozumiem, ze chcialas to uczciwie zalatwic.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Moje foty z Wenecji:
Ładną pogodę miałaś na pożegnanie, współczuje, że do startu nie dopuścili, ale jeśli to ze względu na przekręty to wydaje mi się, że i tak wypadu nie żałowałaś
Ładną pogodę miałaś na pożegnanie, współczuje, że do startu nie dopuścili, ale jeśli to ze względu na przekręty to wydaje mi się, że i tak wypadu nie żałowałaś
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Przyjeżdża człowiek tyle kilometrów specjalnie na maraton, a biurokracja robi problemy... Może gdybyś miała okazję porozmawiać z kimś wyżej niż osoby w biurze zawodów, to byś coś ugrała. Rozumiem, że zasady, że dura lex sed lex, ale... Serce się kraje. Serio.
Zawsze mnie intrygowało jak ludzie żyją w tym mieście... Może jednak życie będzie dla mnie łaskawe i kiedyś się tam przejadę w ramach wycieczki. Startu nima, ale chociaż byłaś w ciekawym miejscu. Szukajmy pozytywów
Zawsze mnie intrygowało jak ludzie żyją w tym mieście... Może jednak życie będzie dla mnie łaskawe i kiedyś się tam przejadę w ramach wycieczki. Startu nima, ale chociaż byłaś w ciekawym miejscu. Szukajmy pozytywów
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Tam już chyba nie ma mieszkańców. Spójrz na poziom wody na zdjęciach. Ta wyspa już jest tylko terenem handlowców i sklepikarzy, a jak ktoś tam mieszka, to pewnie wtedy, gdy poziom wody jest obniżony i nie powoduje podtopień. A ponoć są takie dni, że nie da się w ogóle chodzić po niej bo tak zalana. Ale od czego są gondole
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- Dobajka
- Zaprawiony W Bojach
Rozmawiałam też z gościem wyżej. Nic z tego " Takie sa zasady i trzeba ich przestrzegać" usłyszałam. Jeszcze się pochwalił,że pare godzin wcześniej odmówił gościowi z RPAMoże gdybyś miała okazję porozmawiać z kimś wyżej niż osoby w biurze zawodów, to byś coś ugrała.
Było nas więc dwoje w tym dniu. Mieli masę nie wykorzystanych numerów. Ja miałam badania na swoje nazwisko zrobione.
Zreszta pierwszy raz w życiu rzetelnie
Strasb fajne fotki :uuusmiech:
Pewnie,że nie załowałam Jak tu nie być zadowolonymże i tak wypadu nie żałowałaś
a proposW rezultacie czarny rynek kwitnie, na biegi takie jak moj niedzielny to sa koniki sprzedajace pakiety z trzykrotna przebitka
Wczoraj także idąc za ciosem chciałam zapobiegliwie uiścić opłatę za Berlin IX 2013 i ...nie ma już numerów startowych. Rozeszły sie w ciagu 3,5 h od otwarcia zapisów
Sa dostępne tylko przez agencje organizujące wyjazdy...
I wtedy jakoś nie ma problemu, że odsprzedają numery...
Napisałam nawet do jednej. Zobaczymy jaka cenę mi podadzą
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Przykro, że papierologia jednak rządzi. Ale biegacze to jednak twarde sztuki są, nawet tak apogoda im nie straszna
Trzymam kciuki za przyszły rok, pojedź i pokaż im, co potrafisz
Zdjęcia rewelacyjne, miło by się biegało po tych uliczkach (suchych )
Trzymam kciuki za przyszły rok, pojedź i pokaż im, co potrafisz
Zdjęcia rewelacyjne, miło by się biegało po tych uliczkach (suchych )
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."