Tomasir - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Gratuluję nowego wyniku.A zapas czekolady widzę konkretny
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
Haha czekolada mnie powaliła ciężko
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Napadłeś na hurtownie?!
Ja się muszę w końcu zmusić do gorzkiej... w dalszym ciągu jestem zakochana w tej z orzechami, jeszcze najlepiej takiej z orzechami w całości A że jestem stała w uczuciach - pewnie będzie cięzko
Ja się muszę w końcu zmusić do gorzkiej... w dalszym ciągu jestem zakochana w tej z orzechami, jeszcze najlepiej takiej z orzechami w całości A że jestem stała w uczuciach - pewnie będzie cięzko
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
mam u mnie na targu gościa co czekoladami handluje (od dawna się uśmiecha jak mnie widzi ) i te po 2,5 zł sprzedaje, co zwykle jest taniej niż w marketach. No i żonę poprosiłem to mi 20 kupiła. A tu następnego dnia w Carrefourze było 4 w cenie 3 i wychodziły po 2,25 zł/szt. więc dokupiłem jeszcze 12 :D
Najfajniejsze, że mój dzieciak tez je tylko je (on kostkę dziennie ) - więc jest super, bo i zdrowo. A przerzucenie się z mlecznej było banalne - kupiłem gorzką i na głodzie od razu wrzuciłem w siebie, więc tak zostało.
Najfajniejsze, że mój dzieciak tez je tylko je (on kostkę dziennie ) - więc jest super, bo i zdrowo. A przerzucenie się z mlecznej było banalne - kupiłem gorzką i na głodzie od razu wrzuciłem w siebie, więc tak zostało.
zgodnie z naturą!
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Niezły zapas ja znowu bym napadła na bakaliową i nadziewane owocowe, choć wiem, że gorzka najlepsza.
I co? Wyszedłeś w tych krótkich spodenkach?
I co? Wyszedłeś w tych krótkich spodenkach?
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
zgodnie z naturą!
- Angua
- Zaprawiony W Bojach
Jestem pod wrażeniem, super! To teraz jaki cel? Przełamać 20min.?
Gratuluję odwagi do spodenek, ale może mam takie nastawienie, bo jak właśnie patrzę przez okno, to na zewnątrz dominuje biel śniegu
Gratuluję odwagi do spodenek, ale może mam takie nastawienie, bo jak właśnie patrzę przez okno, to na zewnątrz dominuje biel śniegu
Blogowanie
Komentowanie
"Bieganie dało mi odwagę by zaczynać, determinację, aby wciąż próbować i duszę dziecka, aby mieć z tego wszystkiego zabawę po drodze."
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
Ooo gratulacje! Ja dzisiaj u siebie miałem bieg na 10km ale jednak biegłem w długich rzeczach
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
5 km to tak przy okazji treningów było, docelowo to będa biegi na min 10 km. Ale trzeba spokojnie się rozwijać, a nie szaleć bez pomysłuAngua pisze:Jestem pod wrażeniem, super! To teraz jaki cel? Przełamać 20min.?
zgodnie z naturą!
- toudi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:26
Gratuluje nowego rekordu. Jak ja biłem swój rekord to miałem podobne odczucia, bo mi pogoda też nie pomagała a mimo to życiówka wyszła mi dobra. Tylko, że ja swój poziom zmęczenia to miałem 10/10 Ale wtedy to była wina krótkiego stażu treningowego.