Pierwsza zima przygotowujaca do maratonu

yaro1986
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Idz i biegaj i nie kombinuj na zapas. Masz ochote sie ruszac to rob to, a sprzetem sie nie przejmuj. Jak cos bedzie nie tak to bedziesz kombinowal, zaloz buty jakie masz, czapke i szalik i smigaj. Ja jak zaczynalem biegac wzialem pierwsze lepsze buty i katowalem je przez kilka lat az wyszedl palec na wierzch. Dopiero jak juz zaczalem przekraczac 1,5h biegu to zaczalem myslec nad sprzetem.
PKO
veron1990
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

yaro1986 pisze:Idz i biegaj i nie kombinuj na zapas. Masz ochote sie ruszac to rob to, a sprzetem sie nie przejmuj. Jak cos bedzie nie tak to bedziesz kombinowal, zaloz buty jakie masz, czapke i szalik i smigaj. Ja jak zaczynalem biegac wzialem pierwsze lepsze buty i katowalem je przez kilka lat az wyszedl palec na wierzch. Dopiero jak juz zaczalem przekraczac 1,5h biegu to zaczalem myslec nad sprzetem.
Słuszna uwaga :) Dobra, tak czy siak, temat chyba już do zamknięcia. Dzięki jeszcze raz za wszystkie komentarze. Mam nadzieję , że jeszcze kiedyś będę potrzebował Waszych rad, bo to będzie oznaczało, że zostałem w tym sporcie na dłużej!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ