Moderator: infernal
nie powiem: dziwnie się to czyta jak człowiek przy tempie 5:00 ledwie żyjemar_jas pisze:Całość: 43 min 34 sek .... na pełnym luzie, bardzo spokojnie
Jak człowiek biegał juz 4:00/km to naprawdę 4:20 to żaden wynik.....ale co jest najśmieszniejsze....w treningu nie jestem w stanie nabiegac 10km nawet w 4:20/km...jak to jest????Wapel pisze:nie powiem: dziwnie się to czyta jak człowiek przy tempie 5:00 ledwie żyjemar_jas pisze:Całość: 43 min 34 sek .... na pełnym luzie, bardzo spokojnie
No to może i ja kiedyś tyle pobiegnę ..... na pełnej parzemar_jas pisze:.....
Całość: 43 min 34 sek .... na pełnym luzie, bardzo spokojnie,
.....
Na czas mojej nieobecności pozwalam Ci, obiecuje że nie bede wysyłał PW z pogróżkamiMartyna_K pisze:Mar_jas trzymaj się ciepło i wracaj do zdrowia![]()
ps. Chyba że życzysz sobie,abym na czas Twojej nieobecności przejęła opiekę nad Twoim blogiem-wszyscy wiedzą,że mam w tym wprawę...![]()
![]()
A myślałam,że ylko kobiety mają w zwyczaju mówić a a potem nie mówić b...mar_jas pisze:
W ramach planowania sezonu 2013 zapisałem się na pewna ciekawą imprezę .... ale szczegóły podam się ogarną z kontuzja, zapłacę startowe i zacznę trenować na poważnie
Będe chodził do Katowic na tysiaclecie, koszt 25zł za lekcjęmaromaroPL pisze:Gdzie się zapisałeś na pływanie? I ile taka przyjemność kosztuje?
połowka IM?? fiu fiuLDeska pisze:No to ja też tak patrzę na basenbiję się z myślami czy startować w Gdyni... jak się żonka zgodzi to chyba połówkę IM spróbuję ale muszę wtedy więcej na ten basen chodzić bo na razie to tak raz na tydzień tylko na 20 minut chodzę.