Jak będziesz sumiennie trenować to mój wynik przebijesz szybciej niż Ci się wydaje. A poza tym młoda jesteś i masz wiele czasu by w przyszłości kręcić bdb wyniki.azile pisze:Ładnie sobie trenujesz;) Chciałabym osiągnąć taki czas na 10 km:)
toudi - komentarze
Moderator: infernal
- toudi
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:26
- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
- Życiówka w maratonie: brak
Powodzenia na zawodach
Ja mam w planach dyszkę zrobić dopiero na wiosnę, aktualnie blisko mojego miejsca zamieszkania nie ma zawodów
pozdrawiam
P.S. Masz profil na endomondo?
Ja mam w planach dyszkę zrobić dopiero na wiosnę, aktualnie blisko mojego miejsca zamieszkania nie ma zawodów
pozdrawiam
- toudi
- Stary Wyga
Ja do Gdyni mam około 115km, więc mogę też powiedzieć że w okolicy nie ma żadnych zawodów. I do tego startu nie mogę się doczekaćmoonfall84 pisze:Powodzenia na zawodach
pozdrawiam
A mam takowy oto link (dodam go od razu do stopki):
http://www.endomondo.com/profile/7280178
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja sobie nie wyobrażam powoli biegać bez muzyki ale już na takich zawodach bym sobie nie pozwolił biec z mp3 ;d
Mam zwykły odtwarzacz za 100zł z klamerką by zaczepić o spodnie, fajna sprawa bo ani nosić ani nic i tylko słucham, a tak do szkoły czy busa to tam z telefonu słucham muzyki
Mam zwykły odtwarzacz za 100zł z klamerką by zaczepić o spodnie, fajna sprawa bo ani nosić ani nic i tylko słucham, a tak do szkoły czy busa to tam z telefonu słucham muzyki
-
- Zaprawiony W Bojach
danio25 pisze:Ja sobie nie wyobrażam powoli biegać bez muzyki ale już na takich zawodach bym sobie nie pozwolił biec z mp3 ;d
Mam to samo,bez muzyki to jak bez lewej ręki.Mimo wszystko jednak staram się kilka minut przynajmniej wyciągnąć słuchawki ze swoich uszu i zacząć kontrolować oddech,chociaż nie zawsze to wychodzi..
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
Ja znowuż od 2 miesięcy biegam bez muzyki i to mi najlepiej odpowiada. Skusiłem się i wziąłem muzę na ostatnie zawody i tylko mi przeszkadzała, bo przez różny rytm zmieniałem tempo biegu :/
- toudi
- Stary Wyga
Na zawodach to będę biegać bez muzyki, bo zależy mi aby osiągnąć plan jaki sobie przed biegiem założę. A najważniejsze to aby nie przegrać sam ze sobą.
A skoro muzyka wpływa na szybkość biegu to pewnie będę się poruszać jak ślimaczek bo lubię słuchać trance
A skoro muzyka wpływa na szybkość biegu to pewnie będę się poruszać jak ślimaczek bo lubię słuchać trance
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja gustuje od Myslovitz po Hardstyle, takie mocne kawałki dobre są na krótkie dystanse, mogą dodać ładnego kopa
Gratki Coopera, może jak byś szybciej biegł tym tempem co biegłeś później to wynik, mógł by być lepszy dla mnie póki co takie czasy to kosmos ale powolutku
Gratki Coopera, może jak byś szybciej biegł tym tempem co biegłeś później to wynik, mógł by być lepszy dla mnie póki co takie czasy to kosmos ale powolutku
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: tak daleko nie biega
3km w Cooperze Ładnie ładnie kolega szaleje. Teraz troszkę się wydłużyć i 10k też będzie fajny wynik
- MackoMedyk
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58,16
Brawo! Piękny czas.
"Jak ktoś ma pecha, to i w d.pie palec złamie." Robert Górski.
Mój blog treningowy: viewtopic.php?f=27&t=30073
Komentarze do niego: viewtopic.php?f=28&t=30084
Mój blog treningowy: viewtopic.php?f=27&t=30073
Komentarze do niego: viewtopic.php?f=28&t=30084
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
Tak jak pisałem wcześniej - dycha w 45' powinna być formalnością
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
No 3km w Cooperze Szacuneczek
- toudi
- Stary Wyga
Dzięki, dzięki, dzięki Dałem z siebie tyle ile fabryka dała, a skoro osiągnąłem te 3000m to znaczy, że fabryka się rozbudowuje.
A co do zawodów w Gdyni na 10k, to tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać. Jedno co wiem, że jadę tam po naukę ponieważ w żadnej masówce do tej pory nie startowałem.
A co do zawodów w Gdyni na 10k, to tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać. Jedno co wiem, że jadę tam po naukę ponieważ w żadnej masówce do tej pory nie startowałem.
- miszcz95
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
Stawiam na 45 z sekundamitoudi pisze: A co do zawodów w Gdyni na 10k, to tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać. Jedno co wiem, że jadę tam po naukę ponieważ w żadnej masówce do tej pory nie startowałem.
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
A kiedy dokładnie bieg?toudi pisze:Dzięki, dzięki, dzięki Dałem z siebie tyle ile fabryka dała, a skoro osiągnąłem te 3000m to znaczy, że fabryka się rozbudowuje.
zgodnie z naturą!