A czy to fetysz to już trzeba pytać samych zainteresowanych tego typu atrakcjamioskee pisze:Dziwną masz definicję zniewieścienia... to jakiś fetysz z tymi podkolanówkami?

A czy to fetysz to już trzeba pytać samych zainteresowanych tego typu atrakcjamioskee pisze:Dziwną masz definicję zniewieścienia... to jakiś fetysz z tymi podkolanówkami?
No, ale to chyba nic złegooskee pisze:No ale to tobie kolego podkolanówki kojarzą się z kobietami...
marcinhg pisze: Z jednej strony modna natura z innej ucisk jako pomoc w osiaganiu rekordow?
Szerokości :D
Trzeba być tolerancyjnym. Być może w koledze drzemie krypto-homo.maly89 pisze:No, ale to chyba nic złegooskee pisze:No ale to tobie kolego podkolanówki kojarzą się z kobietami...
To miłe, ale Lapka88 jeśli szukasz pokrewnej duszy to źle trafiłeś, nie żebym był homofobem, po porstu nie jestem zainteresowany i z góry Ci dziękuję za wszelkie tego typu propozycjelapka88 pisze:Trzeba być tolerancyjnym. Być może w koledze drzemie krypto-homo.maly89 pisze:No, ale to chyba nic złegooskee pisze:No ale to tobie kolego podkolanówki kojarzą się z kobietami...
Skarzyński reklamuje Mizuno... łał... a ja myslałem, że on od zawsze reklamuje Brooksa.wojtek pisze:http://skarzynski.pl/wp-content/uploads ... 82adka.jpg