Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Langsam, langsam, aber sicher, jak to mówią nasi zachodni sąsiedzi
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Gryzzelda, Słońce, na te przyczepy to się basenik aż prosi...
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
po moim trupie :P nienawidze chodzic na basen. Moze to sie kiedys zmieni, bo biegania w koncu tez nienawidzilam, kto wie ale na razie sie nie zanosi.Martyna_K pisze:Gryzzelda, Słońce, na te przyczepy to się basenik aż prosi...
Za to mam juz karte na silownie, na poczatku tygodnia ide z jedna kolezanka Polka, co by mi pokazala co i jak, bo ja jestem z buszu i nie wiem co z czym sie je
tak, wlasnie tak!kachita pisze:Langsam, langsam, aber sicher, jak to mówią nasi zachodni sąsiedzi
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja tez tak sobie czlapalam z moim piszczachm piszczelkkem, oplacilo sie.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
znowu mnie cos boli
w sumie juz wczesniej sie odzywalo, ale nie az tak bardzo...
tym razem jak juz prawie piszczela wylecylam, obilam sobie V kosci srodstopia... boli jakby porzadnie zbita byla, mam nadzieje ze to zadne zmeczeniowe zlamanie troche sie dziwie,bo naprawde powoli ostatnio biegalam...
To oznacza zlozenie broni i porzadny urlop od biegania mam dola, ale co zorbic... za 3 tygodnie lece do Polski i teraz sie zastanawiam, czy tam isc do jakiegos dobrego ortopedy, czy tu jeszcze sie wybrac.
Mysle ze te moje problemy to wynikaja z krzywego kregoslupa albo co, bo to ciagle lewa noga nawala... najpeirw kolano, potem piszczel teraz srodstopie. Bo buty mam z dobra amortyzacja, nabiegane niecale 300 kg i watpie zeby moje mizerne 50 kg juz je wytrzepalo.
Dobrze ze chociaz ta silownie otwieraja, na spinning zaczne chodzic, albo co, zeby troche ruchu mi pozostalo
w sumie juz wczesniej sie odzywalo, ale nie az tak bardzo...
tym razem jak juz prawie piszczela wylecylam, obilam sobie V kosci srodstopia... boli jakby porzadnie zbita byla, mam nadzieje ze to zadne zmeczeniowe zlamanie troche sie dziwie,bo naprawde powoli ostatnio biegalam...
To oznacza zlozenie broni i porzadny urlop od biegania mam dola, ale co zorbic... za 3 tygodnie lece do Polski i teraz sie zastanawiam, czy tam isc do jakiegos dobrego ortopedy, czy tu jeszcze sie wybrac.
Mysle ze te moje problemy to wynikaja z krzywego kregoslupa albo co, bo to ciagle lewa noga nawala... najpeirw kolano, potem piszczel teraz srodstopie. Bo buty mam z dobra amortyzacja, nabiegane niecale 300 kg i watpie zeby moje mizerne 50 kg juz je wytrzepalo.
Dobrze ze chociaz ta silownie otwieraja, na spinning zaczne chodzic, albo co, zeby troche ruchu mi pozostalo
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
U nas też włączył muzę, ale poprosiliśmy, żeby ściszył, bo nie było słychać, co mówił, a chcieliśmy dobrze wykonywać wszystko, tym bardziej, że byliśmy 1raz..
Zdrowiej, kuruj się, pozdrawiam!
Zdrowiej, kuruj się, pozdrawiam!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, ale wlasnie chodzi o to, ze spinning i ten x fit sa na jednej wielkiej sali, wiec nie da sie muzy wylaczyc ale to glupio wymyslili... no coz, cos sie wymysli
Tobie tez zdrowka!
Tobie tez zdrowka!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Długo już chodzisz na te zajęcia jogi?:)
U mnie w mieście niestety nie ma,ale w domu też można;)
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''
Blog
Komentarze
Blog
Komentarze
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję, że wieści od fizjo będą dobre.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
probowalam dwa razy w zeszlym roku i mi sie nie podobalo, a teraz poszlam w inne miejsce i mi sie podoba, ale to dopiero drugi tydzien poza tym prowadzaca jest w ciazy i nie wiem jak dlugo jeszcze bedzie pracowac i kto ja potem zastapiazile pisze:Długo już chodzisz na te zajęcia jogi?:)
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Strasb, Asiula, jestem dobrej mysli bo ju prawie nie boli (w odroznieniu od innych cesci ciala, ktore nie wiedzialam ze moga bolec po treningu, jak np. miesnie miedyzebrowe...)
Dam znac jak bede po!
Dam znac jak bede po!
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Kochana, trzymam kciuki z wizytę u fizjo,oby Tobie trafił się odpowiedni, to 90% sukcesu
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Też trzymam kciuki!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]